„G. Bale'as nežais, nes nenorime rizikuoti jo sveikata, – teigė Z. Zidane'as. – Jis veržiasi į aikštę, daug dirba. Tikiuosi, jis visiškai bus pasirengęs „El Clasico“ kovai. Matysime, koks progresas.“

Sekmadienį „Real“ laukia žūtbūtinis mūšis su „Barcelona“ dėl Ispanijos lygos čempiono titulo. Pastarąjį kartą Madrido komanda triumfavo 2012 metais. Šiuo metu „Real“ turi trijų taškų pranašumą.

G. Bale'as pirmose Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynėse buvo pakeistas antrame kėlinyje ir praleido Ispanijos lygos dvikovą su „Sporting“ šeštadienį.

Velso rinktinės puolėjas prieš tai beveik tris mėnesius gydėsi dešinės kojos čiurnos traumą.

„Real“ turi ir daugiau nuostolių – susižeidę Raphaelis Varane‘as ir Pepe.

Z. Zidane'as kol kas nesakė, kas pakeis G. Bale'ą, tačiau veikiausiai tai bus Francisco „Isco“ Alarconas, pelnęs du įvarčius ir nulėmęs „Real“ pergalę 3:2 rungtynėse su „Sporting“. Kiti variantai – Marco Asensio ir Alvaro Morata.

Antradienio vakare „Real“ gynėjas Sergio Ramosas taps 30-uoju žaidėju, Čempionų lygoje sužaidusiu 100 rungtynių.

„Bayern“ strategas Carlo Ancelotti kalbėjo, kad G. Bale'o trūkumas nesuteiks Miuncheno ekipai pranašumo: „Jie turi daugybę gerų žaidėjų, galinčių pakeisti Bale'ą. Tikrai dėl to nesukame galvos“.

„Bayern“ komandoje jau turėtų žaisti Robertas Lewandowskis, išsigydęs dešiniojo peties traumą, gautą balandžio 8 dieną dvikovoje su Dortmundo „Borussia“.

„Be abejonės tai puikus žaidėjas, – apie lenką kalbėjo „Real“ saugas Casemiro. – Tačiau „Bayern“ turi daugiau gerų futbolininkų ir mes nesutelksime viso dėmesio tik Robertui“.

Savaitgalį „Bayern“ Bundeslygos akistatą su Leverkuzeno „Bayer“ baigė 0:0. Bavarai vis dar tvirtai pirmauja Vokietijos pirmenybėse ir 8 taškais lenkia Leipcigo klubą.

Vokietijos čempionų laukia itin sunki užduotis. Ją dar labiau apsunkins tai, jog dėl diskvalifikacijos negalės žaisti Javi Martinezas.

Madrido „Real“ Čempionų lygoje namie nepralaimėjo paskutinių 12 dvikovų – 10 pergalių ir 2 lygiosios.

Kitoje atsakomojoje dvikovoje antradienį Madrido „Atletico“ svečiuose žais su „Leicester City“. Pirmąsias rungtynes prieš Anglijos čempionus ispanų klubas laimėjo 1:0.

Lesterio futbolininkai po 6 pergalių iš eilės įvairiose varžybose dabar nelaimėjo 3 mačų. Tiesa, Čempionų lygoje „Leicester City“ šį sezoną savo aikštėje iškovojo visas pergales.

„Atletico“ visuose frontuose išvykose dabar nepralaimėjo 12 rungtynių iš eilės. Per paskutinius 9 mačus 7-iuose Diego Simeone‘s auklėtiniai nepraleido nė vieno įvarčio.

Transliacijų tvarkaraštis:

balandžio 18 diena: 21.35 val. „Real“ – „Bayern“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai), 21.35 val. „Leicester City“ – „Atletico“ (www.viaplay.lt ir TV6; tiesiogiai), 1.35 val. „Leicester City“ – „Atletico“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas).

balandžio 19 diena: 21.35 val. „Monaco“ – „Borussia“ (www.viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“; tiesiogiai), 21.35 val. „Barcelona“ – „Juventus“ (www.viaplay.lt ir TV6; tiesiogiai), 1.35 val. „Barcelona“ – „Juventus“ („Viasat Sport Baltic“; vaizdo įrašas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)