„Chelsea“ svarbias rungtynes išvykoje Mančesterio futbolininkams pralaimėjo 0:2, o pagrindinis Londono ekipos vartų sargas T. Courtois mačą galėjo stebėti tik kaip žiūrovas.

Paskelbta, kad vartininkas susižeidė kulkšnį, o anglų žiniasklaida netruko išsiaiškinti incidento aplinkybes. Paaiškėjo, kad T. Courtois nesėkmė ištiko... besifilmuojant NBA krepšinio lygos reklaminiame klipe.

Dėl šios priežasties vartuose T. Courtois turėjo pakeisti bosnis Asmiras Begovičius.

Klipe, kuris bus skirtas Kinijos rinkai, T. Curtois filmavosi leidus „Chelsea“ klubui, jame taip pat filmavosi ir dar keli komandos žaidėjai – Nemanja Matičius, Nathanas Ake, Marcosas Alonso ir jau minėtasis A. Begovičius. Filmavimo metu žaidėjai buvo paprašyti atlikti įvairius pratimus su kamuoliu, iš įvairių pozicijų atakuoti krepšį.

Belgas susižeidė, kuomet buvo paprašytas iššokti į orą ir kovoti dėl atšokusio kamuolio – ant parketo jis nusileido labai nesėkmingai ir skausmingai kryptelėjo čiurną.

Nepaisant to, kad šis incidentas sukėlė pasipiktinimo bangą, „Chelsea“ ir toliau leis savo futbolininkams dalyvauti bendruose projektuose su NBA – kitas filmavimas numatytas jau balandžio 19-ąją.

Tuo metu T. Courtois patirta trauma yra pakankamai rimta – nėra aišku, ar jis galės žaisti Anglijos FA taurės finale ateinantį šeštadienį, kai „Chelsea“ kausis su „Tottenham Hotspur“.

24-erių metų T. Courtois yra laikomas vienu iš geriausių savo kartos vartininkų Europoje, tinklus ant belgo jau užmetė Madrido „Real“ klubas.

Šį sezoną „Premier“ lygoje T. Courtois vartus „sausus“ išsaugojo daugiausiai kartų iš visų vartininkų – net 13.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją