Knyga bus anglų kalba ir ja bus galima įsigyti nuo rugsėjo 12-os dienos. Jau dabar rusų tenisininkės autobiografiją galima užsisakyti už 28 JAV dolerius (26,38 euro).

„Intriguojančioje autobiografijoje M. Šarapova prisimena savo fenomenalų kelią į sėkmę tenise ir pasakoja apie tai akiplėšiška maniera, koks ir yra jos teniso stilius. Knygoje gausų ryškių epizodų, pradedant vaikyste Sibire ir dabartine kva dėl teisės sugrįžti į kortą“, - būsimą knygą pristato leidėjai.

2016 metų birželį M. Šarapova buvo diskvalifikuota dvejiems metams už draudžiamo preparato meldoniumo vartojimą. Spalio 4-ą dieną Tarptautinis sporto arbitražo teismas (CAS) sutrumpino jos bausmės laiką iki 15-os mėnesių.

M. Šarapova yra laimėjusi penkis „Didžiojo kirčio“ („Grand slam“) serijos turnyrus, su Rusijos moterų rinktine iškovojo Federacijų taurę ir tapo 2012 metų Londono olimpiados vienetų varžybų vicečempione.

Marija Šarapova

M. Šarapovos diskvalifikacija baigsis balandžio 24-ą dieną. Tada jau dvi dienos vyks „Didžiojo prizo“ („Grand Prix“) serijos moterų turnyras Štutgarte (Vokietija). Rusei varžybų organizatoriai skyrė asmeninį kvietimą (wild card).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)