„Bayern“ gynėjas Arturo Vidalis jau 25-ą minutę galingu smūgiu galva virš „Real“ vartininko rankų pasiuntė kamuolį į tinklą ir išvedė aikštės šeimininkus į priekį 1:0.

Savo šansą kažką panašaus pakartoti turėjo ir svečių puolėjas Karimas Benzema, tačiau jo galva siųstas kamuolys atsitrenkė vartų skersinį, o tuomet jį jau sugriebė Manuelis Neueris.

45-ą minutę Francko Ribery smūgiuotas kamuolys lietė Dani Carvajalo ranką – teisėjas nedvejodamas skyrė 11 m baudinį. Jį atlikęs A. Vidalis susimovė – čiliečio smūgiuotas kamuolys nuskriejo virš vartų.

Antrasis kėlinys prasidėjo be žvalgybos – reikalus taisyti Madrido ekipos naudai ėmėsi pats Cristiano Ronaldo. 47-ą min. jis po D. Carvajalio perdavimo iš krašto vienu lietimu nuginklavo M. Neuerį – 1:1.

61-ą minutę Javi Martinezas stabdė greitą varžovų kontrataką, griovė C. Ronaldo ir sulaukė antrosios geltonosios kortelės šiose rungtynėse. Po jo pašalinimo „Bayern“ aikštėje liko žaisti vienu žaidėju mažiau.

Svečiai užgulė Miuncheno ekipos vartus ir juos gelbėjo tik fantastiška M. Neuerio reakcija, tačiau ir jis neatsilaikė. 77-ą min. C. Ronaldo taikliu smūgiu vartininkui tarp kojų išvedė „Real“ į priekį 2:1.

Dvikovos statistika aikštės šeimininkams daug optimizmo nekelia. Abi komandos beveik vienodai kontroliavo kamuolį („Real“ kiek daugiau - 51 proc.), tačiau svečiai į „Bayern“ vartų plotą kamuolį smūgiavo net 12 kartų. Tuo metu vokiečių ekipa – vos du kartus.

Atsakomosios rungtynės vyks balandžio 18 dieną Madride.

Rungtynės

„Bayern“ 1 – 2 „Real“
25' [1 – 0] Arturo Vidalis
47' [1 – 1] Cristiano Ronaldo
77' [1 – 2] Cristiano Ronaldo

61' Javi Martinezas už dvi geltonąsias korteles pašalintas iš aikštės.

Kitose rungtynėse trečiadienį Madrido „Atletico“ futbolininkai namie tik 1:0 (1:0) įveikė „Leicester City“. Anglijos čempionai į savo vartus praleido tik vieną įvartį ir tą patį nuo 11 m žymos.

„Atletico“ kontroliavo kamuolį 63 proc. laiko ir keturis kartus pataikė į varžovų vartų plotą. Tuo metu svečiai į Madrido ekipos vartų plotą nepataikė nė karto. Galbūt „Leicester City“ pavyks sukurti dar vieną stebuklą po savaitės?

Rungtynės

„Atletico“ 1 – 0 „Leicester City“
28' [1 – 0] Antoine'as Griezmannas (11 m baudinys)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)