„Mes sužaidėme puikias rungtynes ir išnaudojome daugumą mūsų sukurtų momentų. Tai be abejo yra nuostabus rezultatas. Apie tokias rungtynes visada svajojau nuo vaikystės. Mes žaidžiame labai užtikrintai, bet atsipalaiduoti negalime. „Camp Nou“ stadione bus labai sunku. Tačiau mūsų šauni komanda ir mes ten keliausime turėdami viltį“, - 23-ejų metų argentiniečio P. Dybala, kuris pelnė du įvarčius, žodžius cituoja oficiali UEFA svetainė.

Puolėjui antrino ir „Juventus“ vartininkas Gianluigi Buffonas.

„Aš ir esu tam, kad atmuščiau kamuolius. Toks mano darbas. Žaidžiu nuostabioje komandoje. Aš jaučiu, kad turiu įrodyti esąs vertas žaisti šiame klube. Man labiausiai patiko mūsų nusiteikimas rungtynėms. Nuo pat pirmų minučių žaidėme be jokios baimės. „Paris Saint Germain“ nesėkmė mums primena, kad dar ne visas darbas atliktas, tačiau mes turime geras galimybes bendrai pergalei. Tiksliai galiu pasakyti, kad savo gynėjų nekeisčiau į nieką pasaulyje“, – po mačo kalbėjo 39-erių metų G. Buffonas.

Turino komandos treneris Massimiliano Allegri negailėjo gerų žodžių savo auklėtiniams.

„Turiu pasveikinti vaikinus, bet priešakyje dar vienerios rungtynės. „Barcelona“ turėjo gerų progų antrame kėlinyje, bet žaidžiant su tokiu varžovu leisti jam kurti progas yra normalus dalykas. Manau, mes žengėme svarbų žingsnį link mūsų pagrindinio tikslo – Čempionų lygos finalo. P. Dybala sužaidė puikias rungtynes, bet girti tik vieną futbolininką būtų nepagarba kitiems. Visi rungtyniavo nuostabiai/ Mes pelnėme tris įvarčius ir svarbiausia, kad nepraleidome nė vieno“, - pabrėžė M. Allegri.

„Barcelona“ treneris Luisas Enrique skundėsi laimės stoka.

„Pirmame kėlinyje žaidėme prastai, o po pertraukos net pranokome varžovus, bet praleidome trečią įvartį. Tokiais košmaro vakarais reikalinga laimė, o nuo mūsų ji nusisuko“, - guodėsi „Barcos“ treneris.

Barselonos komandos saugas Andresas Iniesta pralaimėjimo priežastimi įvardino klaidas.

„Mes dar galėsime pakreipti įvykius sau naudinga vaga, jei Barselonoje padarysime viską, kaip reikia. Šįkart per dažnai klydome, ypač pirmame kėlinyje. Priešininkas mus nubaudė dviem įvarčiais. Antrame kėlinyje patys buvome verti bent vieno įvarčio. „Juve“ – gera komanda. Jei su ja žaisi prastai, tave nubaus. Viskas nėra taip blogai, kaip po mačo Paryžiuje, bet priešakyje turime dar vieną sunkią užduotį“, - optimistiškai nusiteikęs buvo A. Iniesta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją