Pirmasis įvartis į svečių vartus krito jau 7 min., kuomet kamuolį iš vartininko aikštelės prieigų po Juano Cuadrado perdavimo į tikslą nukreipė 23-ejų argentinietis Paulo Dybala.

This is how Paulo Dybala kicked off #Juve's domination over #FCBarcelona. #JuveFCB #JuveBarca pic.twitter.com/uAxLl6FoDi— Siddhant Prakash (@SiddhontPrakash) April 11, 2017

Netrukus „Juventus“ pavyko apsiginti nuo kelių pavojingų svečių išpuolių, o 22 min. P. Dybala sudavė dar vieną smūgį svečiams. Dabar kamuolys į Marco-Andre ter Stegeno ginamus vartus jau buvo nukreiptas iš tolimesnės distacijos, sulaukus perdavimo baudos aikštelės krašte.

Another goal DYBALA!!!! pic.twitter.com/HRnwdHjDED— She Wants Da Chorizo (@ShiWantsTheC) April 11, 2017

Per likusį laiką pirmajame kėlinyje rezultatas liko nepakitęs, o antroji mačo dalis prasidėjo nuo itin pavojingų Italijos čempionų išpuolių.

Jei 54 min. Gonzalo Higuainas nesugebėjo išnaudoti puikios progos pasižymėti, tai netrukus padarė gynėjų grandies žaidėjas. 55 min. trečią įvartį šeimininkams pelnė veteranas Giorgio Chiellini, galva nuo virpsto pasiuntęs kamuolį į tinklą po Miralemo Pjaničiaus pakelto kampinio.

¡Cabezazo de KING KONG @chiellini que se va a las redes!#Juventus 3⃣ - 0⃣ #Barcelona #ChampionsLeaguepic.twitter.com/sS3Vzm2goF— Daniel Alvarez (@Danieel_alvarez) April 11, 2017

Rungtynių herojus P. Dybala buvo pakeistas 81 min., o Turino stadionas jaunąją savo žvaigždę išlydėjo audringomis ovacijomis.

Baigiantis mačui „Barcelona“ mėgino kilti į varžovų vartų šturmą, bet jis buvo labai nesėkmingas. Į „Juventus“ gynybos sieną atsimušė ir Lionelio Messi mėginimas pasižymėti baudos smūgiu, ir pavieniai Luiso Suarezo išpuoliai, o per arbitro pridėtą laiką pavojingesnes progas pelnyti įvarčiui netgi kūrė aikštės šeimininkai.

Atsakomosios šios poros rungtynės bus žaidžiamos balandžio 19-ąją Barselonoje.

Primename, kad triuškinamu pralaimėjimu (0:4) Paryžiaus PSG futbolininkams „Barcelona“ pradėjo ir UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio etapą, tačiau atsakomosiose rungtynėse namuose katalonai sugebėjo pasiekti stulbinamą revanšą – 6:1.

Rezultatas

„Juventus“ 3 – 0 „Barcelona

7' [1-0] Paulo Dybala
22' [2-0] Paulo Dybala
55' [3-0] Giorgio Chiellini

Svarbiausi rungtynių momentai

Primename, kad nukeltas mačas tarp „Borussia“ ir „Monaco“ įvyks trečiadienį, balandžio 12 d. Dortmunde 19.45 val. Lietuvos laiku. Jau vėliau, tradiciniu laiku (21.45 val.) pirmas savo tarpusavio rungtynes Miunchene žais „Bayern“ ir Madrido „Real“, o Madride – „Atletico“ ir Lesterio „Leicester City“.

Čempionų lygos pusfinaliai bus žaidžiami atitinkamai gegužės 2, 3 ir 9, 10 dienomis, o finalas Velso mieste Kardife – birželio 3 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)