Teisėjo Jesuso Gilo Manzano ataskaitoje rašoma: „Kai žaidėjas ėjo prie futbolininkams skirto tunelio, jis demonstratyviai paplojo rankomis ketvirtajam teisėjui.“

Neymaras automatiškai praleis kitas rungtynes su „Real Sociedad“, tačiau „La Liga“ nuobaudą gali pratęsti. Už panašų elgesį žaidėjai baudžiami diskvalifikacija nuo dviejų iki trijų rungtynių.

Neymaras

Jei drausmės komisija pripažins, kad tie aplodismentai teisėjui buvo sarkastiški, brazilui durys į nepaprastai svarbų mačą su Madrido „Real“ bus užtrenktos. Balandžio 23-ą dieną „El Clasico“ dvikovoje „Santiago Bernabeu“ stadione gali spręstis ir būsimo Ispanijos čempiono klausimas.

„Barcelonos“ strategas Luisas Enrique kritikavo teisėjo sprendimą po rungtynių: „Ten nebuvo jokio tyčinio veiksmo iš už nugaros, už kurį būtų reikėję rodyti geltonąją kortelę. Taisykles galima įvairiai interpretuoti, bet jos turi būti vienodos visiems.“

„Barcelona“ netikėtai pralaimėjo rungtynes Malagos komandai 0:2.

Jei drausmės komitetas skirtų Neymarui trejų rungtynių diskvalifikaciją, jis praleistų ne tik dvikovas su „Real Sociedad“ (balandžio 15-ąją) ir Madrido „Real“ (balandžio 23-ąją), bet ir su „Osasuna“ (balandžio 26-ąją).

Savo gerą vardą Neymaras gali reabilituoti puikiai sužaidęs UEFA Čempionų lygos pirmąją ketvirtfinalio dvikovą su Turino „Juventus“ antradienį.

La Liga turnyro lentelė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)