Lietuvos rinktinės kapitonas Rimvydas Mugevičius spaudos konferencijos metu, kaip visada, nedaugžodžiavo.

"Žinome, kad mūsų laukia pajėgus varžovas. Bet mes atvykome čia kautis ir nugalėti", - kalbėjo R. Mugevičius.

Lietuvos rinktinės lyderis Laurynas Grigelis, paklaustas apie varžovus, prisipažino daug žinių apie juos neturintis.

"Prieš varžovų lyderį Nikolozą Basilašvilį žaidęs nesu. Tačiau tam, kad suprasti, jog jis yra puikus žaidėjas, pakanka pažvelgti į jo dabartinius rezultatus. Manau, kad šiuo metu jis yra puikios formos. Nesu žaidęs ir prieš Georgą Tsivadzę. Visgi žinau, kad mano komandos draugas Lukas Mugevičius yra kovojęs su juo bent kelis kartus. Tikiuosi, kad jis turės man ką papasakoti apie Tsivadzės silpnąsias ir stipriąsias puses", - sakė L. Grigelis.

R. Mugevičiaus vadovaujamoje Lietuvos rinktinėje, be L. Grigelio ir L. Mugevičiaus, dar žaidžia Tadas Babelis ir Tomas Vaišė. Gruzijos rinktinės kapitonas David Kvernadze pieš lietuvius išrikiuos N. Basilašvilį, G. Tsivadzę, Zurą Tkemaladzę ir Važą Šubladzę.

Lietuvos ir Gruzijos ekipos tarpusavyje yra žaidusios du kartus. Pergales abu kartus šventė lietuviai.

Gruzijos ir Lietuvos teniso rinktinių susitikimas Tbilisyje vyks balandžio 7-9 dienomis. Pergalę šiame mače iškovojusi komanda rugsėjo mėnesį dėl patekimo į pirmą Daviso taurės varžybų grupę žais su Švedijos arba Turkijos tenisininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)