Pasak „Dano“ vadovo Norberto Motiejūno, tai buvo seniai gvildenama tema.

„Norėjosi, kad sportininkai varžybose dalyvautų komandomis, turėtų susirinkti pasportuoti ne tik individualiai, bet jaustų atsakomybę už visą komandą, - sakė karatė meistras. – Smagu, kad pavyko surengti komandų kumitė, katos ir enbu rungčių varžybas, kuriose dalyvavo 111 sportininkų iš 5 klubų, sudariusių 42 komandas iš Vilniaus, Kauno, Utenos, Ukmergės ir Panevėžio miestų.“

Varžybos vyko Panevėžio Velžio gimnazijoje, joms vadovavo „Dano“ treneris Giedrius Motiejūnas.

Geriausiai varžybose sekėsi organizatorių auklėtiniams, kurie iškovojo 9 aukso, 12 sidabro ir 12 bronzos medalių.

„Lūšis“ džiaugėsi 6 aukso, 1 sidabro ir 1 bronzos apdovanojimais, „Seishin“ – 2 aukso ir 3 sidabro, „7 Mūzos“ - 1 aukso ir 1 sidabro, o „Sanrei“ – 1 sidabro ir 1 bronzos.

„Dalyviai buvo suskirstyti pagal amžių ir kvalifikacijos laipsnį, kitaip tariant, turimo diržo spalvą. Iš viso komandos sudarė 62 rungčių kategorijas, tad pirmą kartą rengiant tokias varžybas buvo ne menkas iššūkis viską atlikti sklandžiai. Pasitelkus šiuolaikines kompiuterines varžybų programas, turnyras pavyko puikiai, - sakė N. Motiejūnas. - Toks turnyras yra puiki proga klubams suburti komandas ir išbandyti jėgas, tad ketiname rengti komandų varžybas ir ateityje. Be to, visiems tai buvo puiki repeticija prieš gegužės mėnesį Utenoje vyksiantį didžiausią Lietuvos tradicinės karatė asociacijos renginį Lietuvos čempionatą, kurio organizatorius ir šeimininkas taip pat bus „Danas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)