„Man United“ komandai nepavyko „Premier“ lygoje sukelti rimtų nepatogumų favorite vadintai „Chelsea“ ekipai kovoje dėl titulo. Be to, Mančesterio klubas rizikuoja prarasti vietą Čempionų lygoje kitą sezoną – šiuo metu „Premier“ lygoje rikiuojasi penktas.

Tačiau J. Mourinho mato šviesą tunelio gale ir tvirtina, kad antrais metais prie „Manchester United“ vairo jam bus daug lengviau, o komandai – geriau.

„Antrąjį sezoną jau žinosiu, kas yra negerai, – kalbėjo jis spaudos konferencijoje prieš šeštadienio dvikovą su „West Brom“. – Žinosiu, kodėl žaidėjas gerai žaidžia arba, kodėl blogai. Esu šios komandos treneris jau 10 mėnesių, o tai ilgas laikotarpis. Trenerio darbas bus daug lengvesnis.“

J. Mourinho su Londono „Chelsea“ Anglijos čempiono titulą iškovojo antrąjį sezoną, o su „Real“ jam pavyko triumfuoti „La Liga“ lygoje tik po dviejų metų Madride.

"Premier" lygos turnyro lentelė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)