Kaip ir pernai, šiemet čempionato etape varžėsi po keturias vyrų ir moterų komandas iš Vilniaus ir Kauno.

Vyrų čempionate kovoje dėl bronzos, susitiko dvi vilniečių ekipos – Arūno Skrolio „DeArch“ ir Pauliaus Rymeikio „MC Hammer“. Nepaisant dviejų pralaimėjimų tarpusavio susitikimuose, stipresni (6:3) buvo čempionate debiutavę „MC Hammer“.

Auksas šiemet ir vėl atiteko daugkartinei Lietuvos čempionei Tado Vyskupaičio komandai „T-Rink“ iš Vilniaus. Stipriausia 2017 metų ekipa jie tapo 10:4 įveikę Povilo Čepulio komandą „Forsarus“ iš Kauno.

Moterų čempionate bronzą iškovojo Astos Vaičekonytės komanda „Icy Heads“ iš Kauno, 11:5 įveikusi vilniečių komandą „Svogūnai.LT“, kuriai negalėjo padėti varžybų išvakarėse traumą patyrusi komandos kapitonė Justina Lenortavičiūtė.

Kovoje dėl aukso įvyko kita Kauno ir Vilniaus dvikova, kurioje susitiko kauniečių Gaivos Valatkienės komanda „Slydis“ ir daugkartinės Lietuvos čempionės Virginijos Palauskaitės „Skipas“.

Nors dvejose rato varžybose pranašesnė buvo „Skipo“ komanda, finale 10:3 vis tik nugalėjo „Slydis“. Tai yra pirmas Lietuvos akmenslydžio čempionato aukso medalis iškeliavęs į Kauną. Iki šiol tiek vyrų, tiek moterų čempionatuose triumfuodavo vilniečiai.

Rezultatai:

Vyrai:

1. Tado Vyskupaičio – „T-Rink“;
2. Povilo Čepulio – „Forsarus“;
3. Pauliaus Rymeikio – „MC Hammer“;
4. Arūno Skrolio – „DeArch“;
5. Konstantino Rykovo – „Europola“.

Moterys:

1. Gaivos Valatkienės – „Slydis“;
2. Virginijos Paulauskaitės – „Skipas“;
3. Astos Vaičekonytės – „Icy Heads“;
4. Justinos Lenortavičiūtės – „Svogūnai.LT“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)