„Trakų“ vyriausiasis treneris šįsyk savo dispozicijoje neturėjo į nacionalinę rinktinę išvykusių Arūno Klimavičiaus ir Valdemaro Borovskio, jaunimo rinktinę sustiprinusio Svajūno Čyžo ir kojos skausmus jaučiančio Dariaus Kazubovičiaus. Strategas leido pasireikšti visiems į Baltarusiją išvykusiems futbolininkams, įskaitant ir visus tris vartininkus, kurie žaidė po 30 minučių.

Dvikovos pradžia nuteikė optimistiškai, kai „Trakai“, dažniausiai Deivido Česnauskio pastangomis, rengė atakas dešiniu kraštu, kurios baigdavosi ties paskutine faze. Deja, smūgių į vartus atlikti nepavykdavo.

Abi komandos stengėsi žaisti aktyviai. „Trakai“ daugiau kūrė ir spaudė varžovus, o kamuolį praradęs „Neman“ gynėjas prasižengė ir užsidirbo raudoną kortelę. Pastarasis buvo pakeistas kitu žaidėju.

Pirmas įvartis buvo praleistas lygioje vietoje. Po nesėkmingo bandymo atmesti kamuolį atgal, varžovai perėmė kamuolį ir išsiveržė į priekį.

Po pertraukos, pakeitus sudėtį, paveikslas nebebuvo toks gražus, kaip pirmame kėlinyje. Iniciatyva buvo prarasta, o aikštės šeimininkai po kampinio pasižymėjo antrą kartą.

Į A lygą „Trakai“ grįš kitą trečiadienį rungtynėmis su Vilniaus „Žalgiriu“. Priminsime, jog ši dvikova įvyks sostinės „Sportimos“ manieže.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją