Nacionalinei Lietuvos rinktinei abejos rungtynės su kol kas pergalių neiškovojusiais belgais yra be galo svarbios kovojant dėl patekimo į 2018-ųjų Europos čempionatą.

Belgijos rankininkai šio atrankos ciklo metu sužaidė dvi visiškai skirtingas rungtynes. Prieš lietuvių nugalėtus norvegus išvykoje belgai neturėjo jokių šansų – Europos rankinio elite įsitvirtinančiai Norvegijos nacionalinei komandai nusileido 35:26.

Tuo metu rungtynėse su pasaulio čempionais prancūzais belgai parodė visai kitokį veidą. Agresyviai žaidę būsimi Lietuvos rankininkų varžovai intrigą išlaikė iki pat susitikimo pabaigos ir pralaimėjimą patyrė tik minimaliu skirtumu 37:38.

Lietuvos rankinio federacijos prezidentas Donatas Pasvenskas tikisi, jog ir šiose Lietuvos rinktinės rungtynėse gegužės 7 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje rankinio gerbėjai galės išvysti ne tik aukščiausio lygio rankinį, bet ir pasimėgauti švente, kuri įtrauks visus susirinkusius šio sporto mylėtojus.

„Be abejo, svarbiausia šiose rungtynėse bus rankinis ir visa širdimi trokštame, jog mūsų visų rinktinė žengtų dar vieną žingsnelį išsvajoto Europos čempionato link.

Federacijos tikslas yra sudaryti komandai kuo geresnes sąlygas ruoštis šiai kovai, o žiūrovams padovanoti dar vieną gražią šventę. Kaip jau tapo įprasta, mūsų partneris Nacionalinis aukso bankas vienam iš atvykusių žiūrovų padovanos aukso luitą, o visų rungtynių metu bus organizuojamos įvairios interaktyvios pramogos, kuriose bus galima išmėginti ir savo paties rankos tikslumą.

Be abejo, nepamirštame ir to, jog rungtynių diena sutampa su viena gražiausių pavasario švenčių – Motinos diena. Jų taipogi laukia mūsų paruoštos staigmenos“, – žadėjo D. Pasvenskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)