Įdomu, kad brazilas išties vaidino kino juostoje – „xXx: Xanderio Cage'o sugrįžimas“ ir įspūdingai pasiuntė užpuoliką į nokautą, tačiau ten jokio apdovanojimo už tai veikiausiai negaus.

Savo gerbėjų širdis jis užkariavo futbolo aikštėje. Tiesa, nuolatinis pretendentas į geriausio planetos žaidėjo titulą žavi ne visus. Dėl aktorinių sugebėjimų aikštėje jis įsigijo daugiau priešų nei draugų.

Švedijos rinktinės žaidėjas M. Lustigas – vienas iš tų, kuris tikrai nepuls prie Neymaro, kad apsikeistų marškinėliais. Prisimindamas Čempionų lygos dvikovą „Celtic“ – „Barcelona“, gynėjas nežarstė brazilui pagyrų.

Mikaelis Lustigas ir Neymaras

„Jis visuomet labai lengvai krenta ant žemės. Atrodo, kad užtenka jį tik priliesti. Neymaras yra geriausias aktorius futbole“, – sakė švedas.

M. Lustigas taip pat pridūrė, kad su tokiais talentais kovoti aikštėje sunku: „Neymaras geresnis už mane, todėl norėdamas su juo kovoti, turiu būti pakankamai arti ir mėginti nuspėti, ką jis darys.“

„Barcelona“ UEFA Čempionų lygos aštuntfinalyje sukūrė stebuklą net 6:1 įveikusi PSG komandą ir prasibrovusi į ketvirtfinalį. Čia jos laukia akistata su Turino „Juventus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)