„Gaila, kad viskas taip keičiasi Bastianui. Kiek žinau, jis ten viską išmėgino, gerai treniravosi ir komanda norėjo, kad jis būtų aikštėje. Jis tikrai galėjo padėti komandai žaisdamas centre ir kurdamas atakas. Tačiau trenerio sprendimas buvo kitoks“, – kalbėjo J. Lowas.

Bastian Schweinsteiger's farewell to Manchester United. Classy until the end. (Source: @BSchweinsteiger) pic.twitter.com/isLlagXx5r— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) March 21, 2017

Dėl tokio 32 metų vokiečio išėjimo apgailestavo ir sirgaliai, gausiai palaikydami Bastį socialiniuose tinkluose.

Tuo metu Vokietijoje vykusioje spaudos konferencijoje J. Lowas paskelbė, kad kontrolinėse rungtynėse su Anglija nežais trys futbolininkai – traumuoti Mesutas Ozilas, Julianas Draxleris ir Mario Gomezas.

Prie Anglijos rinktinės vairo trečiadienį debiutuos Garethas Southgate'as. Oficialiose rungtynėse jis vadovaus anglams kovo 26 dieną pasaulio čempionato atrankos dvikovoje su Lietuva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)