Bet to, britų specialistas gaus savo dalį komandos akcijų, o tai kalba apie labai rimtą požiūrį į naujas pareigas ir norą toliau dirbti su Claire Williams ir Mike'u O‘Driscollu toliau vystant „Williams Group“.

„Aš visuomet gerbiau „Williams“ – mano pirmą komandą „Formulėje-1“. Man labai didelė garbė sugrįžti į šią komandą ir užimti labai svarbų postą. Džiaugiuosi taip pat atsiradusia galimybe įsigyti dalį kompanijos akcijų. Komanda vėl turi tapti sėkminga ir aš noriu įnešti savo indėlį į „Williams“ sėkmę.

„Williams“ direktorių taryba apibrėžė labai aiškią ateities viziją ir tai mane įtikino prisijungti prie komandos, kuri nori vystyti savo unikalų paveldą ir sugrįžti į lyderių pozicijas. Aš su nekantrumu laukiu naujo savo darbo periodo mano karjeroje, naujo darbo kartu su C. Williams, M. O‘Driscollu ir kitais komandos nariais, ypač pačiu Frenku Williamsu, kadangi jis yra vienas iš labiausiai tikslo siekiančių žmonių, kuriuos aš pažįstu“, – sakė P.Lowe'as.

„Aš labai džiaugiuosi, matydama sugrįžusį P. Lowe'ą technikos departamento direktoriaus pareigose. Tokio kompetetingo specialisto atsiradimas mūsų gretose net tik pakels „Williams“ kovinę dvasią, bet ir padės mus sugrįžti į lyderių pozicijas „Formulėje-1“.

Mūsų ambicijos nepasikeitė – mes norime laimėti lenktynes bei titulus, o tam mums reikia kiekvienos srities pačio aukščiausio rango specialistų. Mes esame įsitikinę, kad Paddy kaip tik toks ir yra, kuris padės pakeisti situaciją. Visa tai įkvepia tikėjimą į sėkmingą ateitį“, – kalbėjo komandos vadovo pavaduotoja C. Williams.

P. Lowe'as bus vienas iš trijų ekipos vykdomųjų direktorių, kuris imsis kasdienio vadovavimo komandai.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.