Antroje dienos pusėje taip niekam ir nepavyko pagerinti S. Vettelio rato įveikimo laiko, kadangi didžioji dalis sportininkų atliko lenktynių simuliacijas. „Ferrari“ lenktynininkas ne tik užfiksavo geriausią rezultatą, bet ir įveikė daugiausiai ratų – 156-is.

Pirmoje dienos pusėje savo geriausią rezultatą užfiksavo „Mercedes“ atstovas Lewisas Hamiltonas. Antroje vietoje likęs britas greičiu pranoko Estebaną Oconą ir Danijilą Kviatą. Pastarojo automobilis po pietų sustojo penktame trasos posūkyje. Dėl to važiavimai buvo trumpam sustabdyti.

Antroje dienos pusėje ultraminkštas padangas naudojęs „Haas“ atstovas Kevinas Magnussenas vieną ratą įveikė per 1 min. 20,504 sek. ir pakilo į penktą vietą.

McLaren“ komandą toliau persekioja gedimai. Pirmoje dienos pusėje Stoffelis Vandoorne‘as du kartus susidūrė su elektronikos gedimais. Sportininkas didžiąją laiko dalį praleido garaže ir įveikė tik 48 ratus.

Sėkmė ir vėl nusisuko nuo „Renault“ komandos. Ekipa ketvirtadienį dar kartą keitė variklį. Po kurio laiko trasoje pasirodęs Jolyonas Palmeris dėl gedimo buvo priverstas sustoti 10-ame posūkyje.

Daugiau F-1 naujienų skaitykite čia.