96-ą atsakomųjų UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynių su PSG minutę Barselonos ekipos žaidėjas S. Roberto pelnė įvartį, „nurovusį stogą“ visiems, kas tuo metu buvo „Camp Nou“ stadione.

Pergalė 6:1 tapo išsigelbėjimu „Barcelonos“ futbolininkams, kurie po pralaimėjimo 0:4 Paryžiuje buvo atsidūrę nepavydėtinoje situacijoje.

Džiaugsmo glėbiai pasipylė tarp futbolininkų, prie jų netrukus prisidėjo treneris L. Enrique, vienintelis L. Messi savo emocijomis, skirtingai nei visa komanda, pasuko dalintis su „Barcos“ sirgaliais.

One of the best pics ever. Getting it framed.. pic.twitter.com/NPBaoIfydg— Leo Messi (@messi10stats) March 9, 2017

Pakibęs ant fanų rankų argentinietis po kelių akimirkų grįžo į stadioną, prieš tai neišvengęs stambaus sirgaliaus glėbio ir, atsisukęs prie vartų, dar kartą pasidžiaugė neįtikėtinu laimėjimu.

Tik tuomet L. Messi prisidėjo prie komandos draugų.

Dar vienas susidūrimas su fanais „Barcelonos“ žvaigždės laukė išvažiuojant iš „Camp Nou“ stadiono. Prie istorinės pergalės pelnydamas trečią įvartį prisidėjęs L. Messi kartu su sužadėtine Antonella Roccuzzo pateko į švenčiančių sirgalių apsuptį.

„O dieve“, – tepasakė L. Messi draugė, fanams apstojus automobilį ir skanduojant „Messi, Messi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)