FA pradėtas tyrimas yra susijęs su Anglijos „Premier“ lygos čempionato 27-o turo rungtynėse tarp šių ekipų įvykusiais dviem incidentais. Pirmo kėlinio pabaigoje (44-ą min.) T. Mingsas užlipo Z. Ibrahimovičiui ant galvos, o vėliau kovoje dėl aukšto kamuolio jau Švedijos rinktinės narys smogė varžovui alkūne.

Po susitikimo abu futbolininkai žiniasklaidai aiškino, kad pražangos buvo netyčinės.

Tuo metu FA pareikalavo abiejų žaidėjų iki antradienio (kovo 7-os d.) 18 val. vietos laiku pateikti išsamius pasiaiškinimus dėl minėtų kaltinimų.

Beje, „Manchester United“ klubas perspėjo savo aistruolius per išvyką į Rusijos miestą Rostovą, kur vyks Europos lygos turnyro aštuntfinalio rungtynės su vietos komanda „Rostov“, saugotis rusų futbolo chuliganų išpuolių. Anglų fanams patariama Rostovo gatvėse nedemonstruoti „United“ atributikos ir jokiu būdu nevaikščioti po vieną.

Į kovo 9-ą dieną vyksiančias rungtynes turėtų atvykti apie 400 anglų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją