Braziliškas Kauno „Vytis“ puikiai pradėjo rungtynes ir greitai įmušė du fantastiško grožio įvarčius. Jau 3-ią minutę neįtikėtinai technišku smūgiu iš artimos distancijos pasižymėjo Guesinho, o 5-ą minutę varžovus apstulbino Thyago. Jis prasimetė kamuolį varžovui tarp kojų ir atliko tobulą perdavimą prie tolimo virpsto stovėjusiam Alexui, kuriam beliko kyštelėti koją – 2:0!

Rungtynių pradžioje „Celsis“ žaidė visiškai be kamuolio ir atrodė, jog intriga šiame mače nėra įmanoma. Tiesa, šeimininkai neišnaudojo kelių puikių progų ir tuomet nubudo „Celsis“. 15-ą minutę vienas prieš vartus su kamuoliu atsidūręs Lukas Sendžikas šovė šaltakraujiškai – 1:2. Pirma rungtynių dalis taip ir baigėsi.

„Celsiui“ sušvelninus rezultatą žaidimas tapo gerokai šiurkštesnis, o teisėjams ne kartą teko tramdyti kilusias aistras.

Vos prasidėjus antram kėliniui „Futsal A lygos“ favoritai galėjo kiek lengviau atsikvėpti. Prastą smūgį atlikusiam Alexui nusišypsojo sėkmė, nes vartininkas nesugraibė kamuolio ir šis kurioziškai įskriejo į vartus – 3:1.

Tačiau tai dar nebuvo pabaiga. Aikštėje aistrų kilo vis daugiau, o varžovai žaidė itin kietai. Jų pasipiktinimą lėmė teisėjų sprendimas neįskaityti įvarčio, kai „Celsio“ vartininkas per visą aikštę įmetė kamuolį į „Vyčio“ vartus. Nors „Celsis“ nenorėjo sutikti su tokiu sprendimu, tačiau arbitrai buvo įsitikinę, kad kamuolys prieš įskriedamas į vartus nelietė „Vyčio“ vartininko.

Dar po kelių minučių nebuvo įskaitytas dar vienas „Celsio“ įvartis, šį kartą pasižymėjus po laisvo smūgio. Aistros aikštėje tik kaupėsi ir prasiveržė 32-ą minutę, kai nesportiškai prieš techniškąjį Guesinho sužaidė Antanas Šliuževičius. Jis iš karto buvo išvytas iš aikštės, o „Vytis“ kiekybinį pranašumą netruko paversti įvarčiu, kai pasižymėjo Alexas.

Po šio epizodo intriga dingo. „Vytis“ užtikrintai sužaidė rungtynių pabaigą ir įmušė dar du įvarčius. Kartą pasižymėjo tas pats Alexas, o kartą – Guesinho. Antrą įvartį „Celsiui“ ir vėl įmušė Lukas Sendžikas.

Techniškų brazilų nesugaudęs „Celsis“ šiose rungtynėse iš viso prieš save išvydo net keturias geltonas ir vieną raudoną kortelę.
Po šios pergalės „Vytis“ Lietuvos salės futbolo čempionate susigrąžino vienvaldžių lyderių pozicijas, tačiau ant kulnų ir toliau aktyviai lipa Panevėžio „Baltija“.

Beje, „Vyčio“ komandoje žaidžia net penki brazilai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją