Vasario pradžioje į Norvegiją atvykusiam L. Spalviui nepavyko įveikti medicininės apžiūros. 22-ejų futbolininkui praėjusią vasarą buvo plyšę kryžminiai kelio raiščiai ir meniskas. Nuo to laiko jis nerungtyniavo ir treniruotis pradėjo tik žiemą.

Sausį „Sporting“ klubo naujoką bandė paskolinti kitam Portugalijos sostinės klubui „Belenenses“, bet nuoma tuomet taip pat neįsigaliojo dėl medicininių priežasčių.

„Jis dar nepasirengęs žaisti, jo reabilitacija užtruks. Nėra prasmės skolintis žaidėją, kuris traumuotas. Būtų kas kita, jeigu kalbėtume apie nuolatinį persikėlimą“, – sakė „Rosenborg“ sporto direktorius, buvęs ilgametis „Liverpool“ (Anglija) klubo gynėjas Stigas Inge Bjornebye.

Tuo metu L. Spalvio agentas iš Vokietijos Henneris Janzenas ne tik nesipiktina mėnesį delsusio apsispręsti „Rosenborg“ veiksmais, bet ir teigia, kad norvegai gali išpirkti jo klientą iš „Sporting“.

„Perėjimų langas Norvegijoje vis dar atviras. Mūsų santykiai su „Rosenborg“ – puikūs. Klubui reikia puolėjo, tad mes neuždarome durų. Esame dėkingi „Rosenborg“ už pagalbą – Lukui labai patiko Trondheime, jis tikrai norėtų čia žaisti“, – Norvegijos grandus išsijuosęs gyrė H. Janzenas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)