„King Power“ stadione sirgaliai pirmadienio vakarą išgyveno panašią atmosferą kaip prieš metus, kai „Leicester City“ su treneriu C. Ranieri priešakyje kūrė pasaką, pasibaigusią Anglijos čempionų titulu.

Tiesa, dabar klubas siekia išsaugoti vietą „Premier“ lygoje. Siekdami permainų Lesterio klubo vadovai atleido italą ir tai davė gerą postūmį komandai. Pastarojo vietą užėmęs treneris Craigas Shakespeare'as pirmadienį trynė iš džiaugsmo rankas.

Jamie Vardy po 638 minučių komandos įvarčių sausros pagaliau pradžiugino sirgalius – jis 28-ą minutę pribloškė varžovus pirmuoju įvarčiu. Po 8 minučių rezultatą padvigubino jo kolega Danny Drinkwateris.

„Liverpool“ futbolininkai patyrė gilų nokautą, kai J. Vardy 60-ą minutę padidino skirtumą – 3:0.

68-ą minutę svečių žaidėjas Coutinho Correia sušvelnino rezultatą 3:1, tačiau Jurgeno Kloppo auklėtiniai „King Power“ stadioną paliko slogios nuotaikos.

Su 49 taškais „Liverpool“ lieka penktoje „Premier“ lygos vietoje, o „Leicester City“ šoktelėjo į 15-ą turnyro poziciją su 24 taškais.

Rungtynės:

„Leicester City“ 3 – 1 „Liverpool“
28' [1 – 0] Jamie Vardy
39' [2 – 0] Danny Drinkwater
60' [3 – 0] Jamie Vardy
68' [3 – 1] Philippe Coutinho Correia

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)