Šiaulietė poroje su Švedijai atstovaujančia Aleksandra Viktorovič turnyro finale 0:6, 4:6 nusileido ukrainietėms Viktorijai Dema ir Anai Laguzai. Įdomu, jog į dvejetų varžybas I. Daujotaitės ir A. Viktorovič duetas pateko tik gavęs vardinį organizatorių kvietimą.

Vaikinų vienetų turnyro nugalėtoju tapo Didžiajai Britanijai atstovaujantis Antonas Matusevičius, o pajėgiausia tarp merginų buvo Rusijos tenisininkė Anastasija Kulikova.

Vaikinų dvejetų turnyro nugalėtojais tapo olandai Jasperas de Jongas ir Rajanas Nijboeris.

Jauniesiems Lietuvos tenisininkams „Šiauliai Open 2017“ vienetų varžybos sėkmingai nesiklostė. Vienintelei Paulinai Bakaitei pavyko iškopti į antrą vienetų varžybų ratą.

„Šiauliai Open“ yra didžiausias jaunių teniso turnyras Baltijos šalyse. ITF šioms varžyboms yra suteikusi antrą kategoriją. Praeityje šiame turnyre yra žaidusios tokios šiandienos teniso žvaigždės kaip baltarusė Viktorija Azarenko ar Aleksandras Zverevas iš Vokietijos.

Dovydas Šakinis yra vienintelis Lietuvos tenisininkas, kuriam yra pavykę triumfuoti šiose varžybose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją