Iš to ketverto net trys yra užsienio šalių piliečiai. Edvinas Baniulis – Vilniuje augęs žaidėjas. 20-ies metų 189 cm ūgio puolėjas E. Baniulis Lietuvos A lygoje Vilniaus „Žalgirio“ sudėtyje debiutavo jau 2013-ais. Viso futbolininkas yra sužaidęs 10 rungtynių A lygoje. Buvo kviečiamas į įvairaus amžiaus Lietuvos jaunimo rinktines. Dar paauglystėje E. Baniulis vyko į kelias treniruočių stovyklas Italijoje. Juo domėjosi „Seria A“ klubai Genujos „Sampdoria“ ir Romos „Lazio“.

Vidurio gynėjui danui Casperiui Bruunui 19-ą metų. Prieš atvykdamas į Uteną, jis priklausė Danijos pirmos lygos komandai „Vejle“, kurioje ir pradėjo futbolininko karjerą. C. Bruunas prieš dvejus metus buvo patraukęs Anglijos „Premier“ lygoje rungtyniaujančio klubo „West Bromwich“ dėmesį.

19-metis rusas Vladislavas Nikitinas yra Sankt Peterburgo „Zenit“ futbolo akademijos auklėtinis. Jis atstovavo šio klubo dublerių komandai. Taip pat yra Rusijos jaunių rinktinės narys.

19-os metų kairysis saugas Šachromas Sulaimonovas turi Tadžikistano ir Rusijos pilietybę. Jis gimė Tadžikistane, bet futbolą lankyti pradėjo Rusijos Kazanės futbolo akademijoje „Rubin“. Būdamas 17-os metų, kai vilkėjo „Rubin“ dublerių aprangą, jis buvo išrinktas geriausiu Rusijos jaunimo komandų čempionato žaidėju. Vėliau išvažiavo į Norvegijos trečios lygos klubą „Honefoss“. Tačiau dėl biurokratinių priežasčių rungtyniauti jame negalėjo. 2016 metų antrą pusę saugas žaidė Suomijos Helsinkio HJK komandoje. Š. Sulaimonovas yra kviečiamas į Tadžikistano jaunimo rinktinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)