Šią dvikovą suplanavo antra pagal dydį JAV mišrių kovos menų kompanija „Bellator MMA“.

Kova turėjo vykti Kalifornijoje, tačiau didžiuliam šios sporto šakos gerbėjų nusivylimui ši akistata likus vos kelioms valandoms iki jos pradžios buvo atšaukta.

Organizatoriai informavo, kad 38-erių M. Mitrione prieš akistatą su 40-mečiu rusu pasijautė prastai ir nebegalėjo kovoti.

Sunkiasvoriui F. Jemeljanenkai tai turėjo būti debiutinis „Bellator MMA“ vakaras ir pirmoji kova Amerikoje nuo 2011-ųjų.

„Tikrai apmaudu, nes šiai kovai rimtai ir ilgai ruošiausi“, - teigė nusiminęs rusas.

Renginio organizatoriai bandė skubiai rasti naują varžovą, tačiau laiko buvo per mažai rasti lygiavertį kovotoją.

„Bellator MMA“ kompanija viliasi artimiausiais mėnesiais į savo tvarkaraštį įtraukti F. Jemeljanenkos kovą. Galbūt su tuo pačiu M. Mitrione, jei jis nebeturės problemų su sveikata. Įtariama, kad amerikiečio inkstuose po tyrimų rasti akmenys.

F. Jemeljanenka MMA kovojo nuo 2000 iki 2012 metų, po to pasitraukė iš profesionalaus sporto. Bet po 3 metų nusprendė grįžti.

Mattas Mitrione turėjo būti rimčiausias ruso priešininkas po jo sugrįžimo.

Remiantis šaltiniais, ši neįvykusi kova F. Jemeljanenkai atnešė mažiausiai pusės milijono dolerių nuostolių. Nors finansinės šios akistatos detalės nenurodomos, tikėtina, kad už pergalę kovotojui būtų atitekusi maždaug milijono dolerių premija, pralaimėtojui – perpus mažiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)