Škotas Stuartas Hoggas pirmajame kėlinyje atliko savo 15-ąjį žeminimą atstovaudamas nacionalinei ekipai, bet po prancūzo Gaelio FIckou atakas šeimininkai įgijo 8 taškų pranašumą (13:5). Vis dėlto dar iki pertraukos Finnas Russellas dviem baudos smūgiais sumažinimo Prancūzijos persvarą iki 2 taškų (13:11).

Tiesa, būtent Finnas Russellas nesugebėjo sėkmingai atlikti realizacijos smūgio iš keliolikos metrų. Škotas Timas Swinsonas žeminimu išlygino rezultatą 16:16 ir šiose kietose rungtynėse nugalėtojas sprendėsi pabaigoje. Prancūzijos rinktinė išnaudojo savo pranašumą grumtynėse ir Camille Lopezas dviem baudos smūgiais padovanojo pergalę savo šaliai.

Rungtynės Paryžiaus „Stade de France“ stadione stebėjo apie 80 tūkst. žiūrovų.

Po dviejų savaičių Škotija išvykoje žais su Velsu, o Prancūzija vyks į Airiją.

Po dviejų „Šešių nacijų“ turų pirmauja čempionės titulą ginanti Anglijos rinktinė. Net keturios komandos turi po vieną pergalę ir realias viltis kovoti dėl trofėjaus.

Turnyro lentelė po dviejų turų:

1. Anglija 8 tšk.
2. Arija 6
3. Velsas 5
4. Prancūzija 5
5. Škotija 5
6. Italija 0

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)