Du įvarčius nugalėtojams pelnė Luisas Suarezas (37 ir 67 min.), po kartą tiksliai pasižymėjo Neymaras (40 min.), Lionelis Messi (59 min.) ir Ivanas Rakitičius (65 min.).

Dar vieną sykį kamuolį į savo vartus po apmaudaus rikošeto pasiuntė „Alaves“ gynėjas Alexis (63 min.).

Visgi „Barcos“ pergalę apkartino gynėjo Aleixio Vidalio traumą – mačo pabaigoje, po susidūrimo su varžovu, jis patyrė sunkią čiurnos traumą. Žvelgiant į nuotraukas, panašu, kad čiurna žaidėjui lūžo. Iš aikštės ant neštuvų išgabentas A. Vidalis iškart buvo išvežtas į ligoninę.

Kitose vakaro rungtynėse taip pat neišvengta kraupios traumos. „Osasuna“ namuose 1:3 pralaimėjo Madrido „Real“ komandai ir dar ilgam neteko Tano Bonninio.

15-ą rungtynių minutę, po susidūrimo su „Real“ nariu Isco, futbolininkui lūžo koja. Iš aikštės ant neštuvų išgabenus T. Bonninį Madrido ekipa išsiveržė į priekį – 24-ą minutę pasižymėjo Cristiano Ronaldo.

Nors 33-ią minutę Sergio Leonas išlygino rezultatą, po pertraukos sekė dar du svečių įvarčiai – įmušė Isco (62 min.) ir Lucas Vazquezas (90+3 min.).

Visi rezultatai:

„Real Betis“ 0 – 0 „Valencia“

„Alaves“ 0 – 6 „Barcelona“

„Athletic“ 2 – 1 „Deportivo“

„Osasuna“ 1 – 3 „Real“


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)