Teigiama, kad elektroniniuose laiškuose, kuriuos savo viešųjų ryšių komandai rašė po to, kai sužinojo, jog karalienė Elžbieta II jo neįšventins „seru Davidu“ dėl su jo mokesčių mokėjimu susijusių klausimų, buvęs Anglijos rinktinės kapitonas plūdosi necenzūriniais žodžiais.

Karjerą baigusio sportininko atstovas teigė, esą elektroniniai laiškai, kuriuos paskelbė futbolo pasaulio paslaptis viešinanti interneto svetainė „Football Leaks“, buvo pavogti programišių ir pataisyti taip, kad „tyčia sudarytų netikslų vaizdą“.

Penktadienį pasirodė pranešimai, esą buvęs „Manchester United" ir Madrido „Real“ klubų žaidėjas atsisakė į savo paties įsteigtą humanitarinės pagalbos fondą „7“ įnešti asmeninių lėšų bei mėgino pasiekti, kad jo rėmėjų patirtas išlaidas kompensuotų Jungtinių Tautų Vaikų fondas (UNICEF).

Dėl šių istorijų D. Beckhamas sulaukė žiniasklaidos ir kitų įžymybių kritikos. Pavyzdžiui, televizijos laidų vedėjas Piersas Morganas socialiniame tinkle „Twitter“ parašė, kad ši informacija „kelia pasibjaurėjimą“ ir atskleidė, kad Davidas Beckhamas yra „apgavikas“.