Madrido „Atletico“ dukart per pastaruosius sezonus žaidė UEFA Čempionų lygos finale ir tokio malonumo A. Griezmannas atsisakyti nenori. Mat 25 metų puolėjas, persikėlęs į Mančesterį, žaistų antrame pagal pajėgumą Senojo žemyno turnyre – Europos lygoje.

„Jis su „Atletico“ pateko tarp 16-os geriausių Čempionų lygos komandų. Čia jis turi galimybę pasiekti tai, kas dukart jam buvo ranka pasiekiama. Jis veikiausiai galvoja: „Taip, „Manchester United“ neabejotinai gera karjeros stotelė, tačiau pasiūlymas vis dar bus ant stalo ir vasarą“, – aiškino S. Gerrardas.

J. Mourinho treniruojamą Mančesterio komandą šiuo metu nuo „Premier“ lygos viršūnės skiria 15 taškų. „Atletico“ ispanų „La Liga“ nuo pirmaujančio „Real“ atsilieka 10 taškų.

A. Griezmannas neabejotinai buvo viena ryškiausiai 2016 metais futbolo padangėje švietusių žvaigždžių – su Madrido komanda pasiekė Čempionų lygos finalą, o su Prancūzijos rinktine tapo Europos vicečempionu.

Sausio pradžioje vykusiuose FIFA geriausių 2016 metų futbolininkų rinkimuose A. Griezmannas liko trečias, prieš save praleidęs „Barcelona“ žvaigždę Lionelį Messi ir Madrido „Real“ lyderį Cristiano Ronaldo.

Prancūzo vertė – apie 80 mln. eurų ir „Manchester United“ pasirengęs sumokėti dar daugiau, kad tik šis apsivilktų „raudonųjų velnių“ marškinėlius.

Quien gano la apuesta !? 😏⚽️ #Papote #Grizi pic.twitter.com/pPEO5pBAho— Antoine Griezmann (@AntoGriezmann) December 24, 2016

Nuo 2014 metų „Atletico“ marškinėlius vilkintis A. Griezmannas per 94 rungtynes pelnė 54 įvarčius. Prieš tai penkerius metus jis gynė kito ispanų klubo „Real Sociedad“ garbę. Prancūzijos rinktinėje jis sužaidė jau 39 rungtynes ir savo sąskaitoje turi 14 įvarčių.

„Manchester United“ strategas savo auklėtinius į Čempionų lygą surgrąžins tik jei „Premier“ lygoje užims ne žemesnę nei ketvirta vietą arba laimės Europos lygos turnyrą.

„Raudoniesiems velniams“, nepavykus prisikviesti A. Griezmanno, sausio mėnesio žaidėjų „perėjimų langas“ buvo gana ramus, jei neįtrauksime komandą palikusių Morgano Schneiderlino ir Memphiso Depay. J. Mourinho žada, kad daugiausiai pokyčių bus ateinančią vasarą.

„Žinau, ko aš noriu. Kol kas nėra jokio reikalo kalbėti apie vasarą, kai prieš akis tiek daug rungtynių, kovų ir darbo su gerai žaidėjais, kuriuos turiu“, – teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)