Portugalo taikiklyje atsidūrė 21-erių puolėjas iš Prancūzijos Anthony Martialis, kuris, anot trenerio, nepasinaudoja jam suteikiamomis progomis.

Kad tarp A. Martialio ir J. Mourinho perbėgo juoda katė, Anglijoje kalbama jau kurį laiką. Futbolininkas nebuvo registruotas savaitgalio „Premier“ lygos rungtynėms su „Stoke City“ klubu – manyta, kad taip portugalas baudžia jam neįtinkantį auklėtinį.

Ketvirtadienį J. Mourinho nusprendė paaiškinti, kodėl jam neįtinka perspektyvus prancūzas.

„Aš nemanau, kad jis prarado koncentraciją. Jis tiesiog nepasinaudoja progomis, kurias jam suteikiau. Suteiktų progų jis nepasitiko išskėstomis rankomis. Turime penkis žaidėjus šioje pozicijoje ir aš nemanau, kad turiu aukoti kitų laiką vardan vieno žmogaus. Taip jau būna, kad vienas ar kitas žaidėjas yra išstumiamas iš sudėties“, – pareiškė J. Mourinho.

2015-ųjų vasarą „Manchester United“ už A. Martialį sumokėjo 80 mln. eurų „Monaco“ klubui.

Savo pirmame sezone (2015/2016) prancūzas Mančesterio ekipoje sužaidė 63 oficialias rungtynes ir įmušė 20 įvarčių. Šiame sezone jis per 21 rungtynes pelnė 6 įvarčius. „Premier“ lygoje prancūzas sužaidė tik 13 mačų ir per juos įmušė 2 sykius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)