„Real“ atstovai įmušė tris iš keturių rungtynių įvarčių, bet Danilo pirmo kėlinio pabaigoje (44-ą min.) apmaudžiai nukreipė kamuolį į savo vartus (0:1). 62-ą min. madridiečių lyderis Cristiano Rolando gražiu baudos smūgiu išlygino santykį (1:1), bet 85-ą min. „Celta“ ekipos danas Danielis Wassas sumaniai ir tiksliai pataikė į žemutinį vartų kampą ir vėl persvėrė rezultatą (1:2). Lucas 90-ą min. spėjo galva pasiekti išlyginamąjį įvartį (2:2), bet „Real“ futbolininkų lygiosios netenkino ir jie priversti trauktis iš varžybų.

Kitame susitikime Madrido „Atletico“ ekipa svečiuose žaidė su „Eibar“ futbolininkais ir išsiskyrė taikiai 2:2. Permainingai vykusioje kovoje „Atletico“ žaidėjas Juanfranas rezultatą išlygino tik 85-ą min.

Pirmame kėlinyje įvarčių nebuvo, o antrasis prasidėjo greitu „Atletico“ komandos įvarčiu, kai 49-ą min. pasižymėjo Jose Maria Gimenezas (0:1). „Eibar“ klubas rezultatą išlygino 73-ią min. po tikslaus Sergio Enricho smūgio (1:1). Pedro Leonas 80-ą minutę jau išvedė „Eibar“ į priekį (2:1).

Kadangi pirmas mačas šalies sostinėje pasibaigė įtikinama aikštės šeimininkų pergale 3:0, jie ir žais pusfinalyje.

„Copa del Rey“ ketvirtfinalio atsakomų rungtynių rezultatai:

Vigo „Celta“*** 2 - 2 Madrido „Real“, - pirmas mačas 2:1, bendras 4:3.

44' Danilo [1 - 0] („Real“, į savo vartus)
62' Cristiano Ronaldo [1 - 1]
85' Daniel Wass [2 - 1]
90' Lucas [2 - 2]

„Eibar“ 2 - 2 Madrido „Atletico“***, - pirmas mačas 0:3, bendras 2:5.

49' Jose Maria Gimenez [0 - 1]
73' Sergio Enrich [1 - 1]
80' Pedro Leon [2 - 1]
85' Juanfran [2 - 2]

*** - pateko į kitą etapą

Pirmas į pusfinalį antradienį pateko Baskų krašto atstovas Vitorijos „Alaves“ klubas, eliminavęs žemesnės lygos „Alcorcon“ komandą (0:0 ir 2:0).

Paskutinė ketvirtfinalio pora: „Barcelona“ ir San Sebastiano „Real Sociedad“. Po pirmų rungtynių minimalią persvarą 1:0 turi įgiję katalonai. Antras mačas vyks ketvirtadienį (sausio 26-ą d.) Barselonoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)