Treniruočių stovykla pradėta Kauno sporto halėje. Į rinktinės sudėtį įtraukti 14 žaidėjų, iš jų – du vartininkai. Lyginant su gruodį vykusių Baltijos taurės turnyru, rinktinei negalės padėti traumą patyręs Kauno „Vyčio“ narys Rolandas Leščius, o taip pat Tomas Salamanavičius, kuris su Jonavos „Lietava“ ruošiasi lauko futbolo sezono pradžiai. Po ilgesnės pertraukos į rinktinę grįžta Justas Gulbinas.

Iš visų į rinktinę pakviestų žaidėjų rungtyniauja tik vartų sargas Mindaugas Labuckas, kuris atstovauja Londono ekipai.

Lyginant su gruodį vykusių Baltijos taurės turnyru, rinktinei šį kartą negalės padėti traumą patyręs Kauno „Vyčio“ narys Rolandas Leščius, o taip pat Tomas Salamanavičius, kuris su Jonavos „Lietava“ ruošiasi lauko futbolo sezono pradžiai. Po ilgesnės pertraukos į rinktinę grįžta Justas Gulbinas.

Po pirmosios treniruotės rinktinės nariai susitiko su būrį žinomų žmonių iš sporto ir pramogų pasaulio savo gretose subūrusi ekipa „Kažkur Matyti“.

Šiai komandai atstovavo daugkartinis šalies futbolo čempionas Andrius Velička, humoristas ir televizijos laidų vedėjas Paulius Ambrazevičius, galiūnas Vidas Blekaitis, olimpiečiai imtynininkai Mindaugas Mizgaitis ir Aleksandras Kazakevičius, ralio pilotas Vytautas Švedas, televizijos prodiuseris Gediminas Juodeika, atlikėja Neringa Šiaudikytė.

Sporto mėgėjų komandą Lietuvos rinktinės treneris Kęstutis Rudžionis supažindino su salės futbolo subtilybėmis ir technikos pratimais, visi atliko bendrą mankštą.

Rinktinės nariams išvykus ilsėtis, „Kažkur matyti“ turėjo galimybę įgytas žinias išbandyti rungtynėse su vienais iš Lietuvos salės futbolo čempionato lyderių, kelis brazilus savo gretose turinčia Kauno „Vyčio“ komanda.

Kaune salės futbolo rinktinė sportuos iki ketvirtadienio, kuomet persikels į „Siemens“ areną. Penktadienį čia 19 valandą laukia pirmosios atrankos turnyro rungtynės su Andoros komanda. Sekmadienį lietuvių varžovais bus Prancūzijos atstovai. Bilietus į turnyrą platina „Tiketa.lt“.

Rungtynių tvarkaraštis:

Sausio 27 d. (penktadienis), 19 val.
Lietuva – Andora

Sausio 28 d. (šeštadienis), 16 val.
Andora – Prancūzija

Sausio 29 d. (sekmadienis), 17 val.
Prancūzija – Lietuva

Lietuvos salės futbolo (Futsal) rinktinės sudėtis

Vartininkai:
Mindaugas Labuckas (Londono „Baku United“, Anglija)
Erlandas Duršlikas (Radviliškio „Lokomotyvas“)

Aikštės žaidėjai:
Pavelas Smolkovas (Vilniaus „Bekentas“)
Arsenijus Buinickis (Vilniaus „Bekentas“)
Justinas Zagurskas (Vilniaus „Bekentas“)
Jurij Jeremejev (Radviliškio „Lokomotyvas“)
Justas Gulbinas (Radviliškio „Lokomotyvas“)
Arūnas Šteinas (Panevėžio „Baltija“)
Benas Olencevičius (Kauno „Celsis“)
Ramūnas Radavičius („Vievio Žiedas“)
Tomas Bučma (Kauno „Celsis“)
Lukas Sendžikas (Kauno „Celsis“)
Artūras Juchno (Vilniaus „Bekentas“)
Paulius Sakalis (Vilniaus „Bekentas“)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)