Liežuvio už dantų neišlaikę CR7 komandos draugai Madride išplepėjo, kad vestuves Portugalijos rinktinės ir „Real“ žvaigždė planuoja 2018 metų vasarą.

Teigiama, kad C. Ronaldo mama Maria Dolores sūnaus ir ispanės sąjungą jau palaimino. Buvusios Ronaldo draugės Irinos Shayk, su kuria futbolininkas praleido kartu penkerius metus, ji negalėjo pakęsti, o Georgina buvo sužavėta iš karto.

C. Ronaldo ir Georgina pora tapo 2016 metų pabaigoje. Pirmąkart viešumoje su savo naująja drauge CR7 pasirodė šių metų sausio 9 dieną per FIFA geriausio metų futbolininko rinkimus. Kas visiems krito į akis – G. Rodriguez itin šiltai per ceremoniją bendravo su mylimojo sūnumi šešiamečiu Ronaldo Jaunesniuoju. Ar gali būti geresnės sąlygos šeimai kurti?

Pasaulio žiniasklaidai tuomet ne mažiau nei ketvirtas geriausio planetos futbolininko titulas portugalui rūpėjo išsiaiškinti, kas ta paslaptinga gražuolė, kurią jis pabučiavo eidamas atsiimti prizo. Vėliau išsiaiškino, kad pora pirmąkart susipažino mados giganto „Dolce & Gabbana“ vakarėlyje.

Praėjusių metų lapkritį abu buvo pastebėti Paryžiaus Disneilende, vėliau Georgina pasirodė keliose Madrido „Real“ namų rungtynėse.

Tamsiaplaukė užaugo šiaurės Ispanijos mieste Jacoje. Nuo mažens ji kartu su seserimi mokėsi šokio paslapčių, vėliau studijavo Londone, o sugrįžusi į Ispaniją persikėlė į Madridą. Sostinėje ji dirbo kompanijos „Gucci“ filiale modeliu.

C. Ronaldo po išsiskyrimo su I. Shayk blaškėsi – jo širdį mėgino sušildyti nemažas būrys gražuolių. Galbūt futbolo žvaigždė pagaliau surado tą vienintelę? Šiuos žodžius turėtų sustiprinti ir pasigirdę kalbos, kad būtent su G. Rodriguez jis norėtų susilaukti vaikų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)