Kiek ankščiau „Energija“ savo interneto puslapyje išplatinimo kreipimąsi dėl pakeisto rungtynių laiko.

„Elektrėnai jau nuo seno visoje Lietuvoje buvo žinomi kaip ledo ritulio sostinė. Elektrėnų ledo rūmuose savo karjeras pradėjo buvusios NHL žvaigždės Dainius Zubrus ir Darius Kasparaitis, o šioje ledo ritulio Mekoje jau nuo 1977 metų rungtyniauja ir „Energija“ – profesionaliausias Lietuvos ledo ritulio klubas.

Per tuos ilgus metus „Energija“ ne kartą iškovojo Lietuvos ledo ritulio čempionato aukso medalius, kėlė ledo ritulio lygį ir didino žiūrovų susidomėjimą šia sporto šaka žaisdama Rytų Europos lygoje, Kontinentinėje taurėje, Latvijos čempionate, o dabar ir Baltarusijos lygoje.

„Energijos“ sudėtyje nuolatos buvo ir yra dar mokyklos suolo nepalikusių žaidėjų, kurie ledo ritulio paslapčių mokosi iš daug ko aikštelėse mačiusių veteranų. Elektrėnų komandoje taip pat rungtyniauja net šeši praėjusių metų pasaulio čempionato II diviziono A grupės bronzos medalių laimėtojai.

Nuo šio sezono „Energija“ žengė didelį žingsnį komunikacijoje su sirgaliais – „Youtube“ platformoje tiesiogiai jau buvo parodyta 17 namų rungtynių, kurias peržiūrėjo 8 tūkst. sirgalių, o oficialioje „Facebook“ paskyroje ir energija.hockey tinklapyje po rungtynių ledo ritulio sirgaliai gali išvysti gražiausius susitikimų epizodus.

Tačiau Elektrėnų sporto simbolio pastangos pritraukti bei sudominti ledo rituliu kuo daugiau žiūrovų nėra vertinamos už Elektrėnų ledo rūmų tvarkaraštį atsakingos Elektrėnų sporto centro įstaigos. Dar sekmadienį oficialioje Lietuvos ledo ritulio čempionato svetainėje buvo skelbiama, kad „Energijos“ rungtynės su Vilniaus „Geležiniu vilku“ vyks antradienį nuo 20 val., tačiau pirmadienį rungtynių laikas pasikeitė į 21 val.

Toks vėlyvas rungtynių laikas ne tik yra itin nepatogus komandoms ir jų žaidėjams, iš kurių nemaža dalis turės kitą dieną eiti į mokyklas, tačiau tai yra didžiausia nepagarba Jums, sirgaliai. Nemažai ledo ritulio gerbėjų į rungtynes atsiveda ir savo vaikus, kuriuos jau nuo mažų dienų domina ledo ritulys, tačiau kiek žiūrovų ateis pažiūrėti rungtynių, kurios baigsis beveik vidurnaktį?

Tai precedento neturintis atvejis Lietuvos sporto pasaulyje. Ar rasite nors vieną stipriausią Lietuvos lygą, kurioje rungtynės baigtųsi 23 val. nakties?

Nuolatos kalbama apie didėjantį vaikų susidomėjimą ledo rituliu, augantį lygį, tačiau sprendimas pakeisti rungtynių laiką, likus vos keletui dienų iki rungtynių pradžios, tikrai nepadės į Elektrėnų ledo rūmus pritraukti žiūrovų“, – rašoma „Energijos“ interneto svetainėje.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)