Šias ir dar penkerias rungtynes rodys vaizdo transliacijų internetu platforma viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“ kanalas.

Pastaruoju metu „Tottenham Hotspur“ klubas žaidžia įspūdingai – šventė šešias pergales iš eilės. Jei šeštadienį iškovotų septintą, tai būtų komandos rekordas. Tuo tarpu „Manchester City“ ekipa praėjo buksuoti. „Miestiečiai“ praėjusiame ture net 0:4 pralaimėjo Liverpulio „Everton“ komandai. Jie per trejas paskutines rungtynes laimėjo tik kartą. „Spurs“ užima antrą vietą (45 taškai), o „City“ nukrito į penktąją (42 tšk.).

Šių ekipų pirmo turo tarpusavio mačas baigėsi 2:0 „Tottenham Hotspur“ naudai. Ši komanda visus tris pastaruosius sykius nugalėjo „miestiečius“ Anglijos čempionate. Iš viso klubai tarpusavyje galynėsis 40-ą kartą: 23 pergales šventė „Spurs“. 11 - „City“, o penkeriose rungtynėse užfiksuotas taikus rezultatas.

„Tottenham Hotspur“ šį sezoną Anglijos pirmenybėse patyrė tik dvi nesėkmes. Tiek pat kiek ir „Liverpool“. Tai geriausias rezultatas „Premier“ lygoje. „Manchester City“ jau pralaimėjo penkis kartus.

Čempionate pirmauja Londono „Chelsea“ (52 tšk.). Trečią vietą užima „Liverpool“ (45), ketvirtą – Londono „Arsenal“ (44), šeštą - „Manchester United“ (40).

Transliacijų tvarkaraštis:

Šešatdienis sausio 21 d.

14.25 val. „Liverpool“ - „Swansea City“ (viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“, tiesiogiai),
16.55 val. „Stoke City“ - „Manchester United“ (viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“, tiesiogiai),
19.25 val. „Manchester City“ - „Tottenham Hotspur“ (viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“, tiesiogiai).

Sekmadienis sausio 22 d.

13.55 val. „Southampton“ - „Leicester City“ (viaplay.lt, tiesiogiai);
16.10 val. „Arsenal“ - „Burnley“ (viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“, tiesiogiai);
18.25 val. „Chelsea“ - „Hull City“ (viaplay.lt ir „Viasat Sport Baltic“, tiesiogiai);
20.30 val. „Southampton“ - „Leicester City“ („Viasat Sport Baltic“, vaizdo įrašas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją