Nepaisant pergalių serijos, „Etovio“ treneris Ramūnas Barauskis mato spragų savo ekipos žaidime ir sieks dar labiau stiprinti komandos susižaidimą.

„Kol kas rezultatai tenkina, bet žaidime matau daug vietų, kur galime tobulėti. Tikiuosi, kad iki pavasario dar labiau suprasime vienas kitą. Kol kas sunku įeiti į reikalingą ritmą, nes ne visi kartu treniruojamės, kai kurie žaidėjai atvyksta tik savaitgaliais, todėl tas jaučiasi.

Manęs, kaip trenerį, labiau domina ne pergalių serija, o kokybiškas ir gražus žaidimas. Tuomet sirgaliai ateina mūsų palaikyti. Trečiajame rate visas rungtynes žaisime Kelmėje, todėl tai bus dovana mūsų ištikimiems sirgaliams“, – teigė „Etovio“ treneris Ramūnas Barauskis, pridūręs, kad Kelmės ekipos tikslas šiemet yra Lietuvos pirmenybių medaliai.

„Norvelita“ šeštadienį svečiuose 3-0 (25:21, 25:18, 25:23) įveikė Marijampolės „Sūduvą“, bet su „Etoviu“ nesugebėjo pademonstruoti tokio pačio žaidimo. „Norvelitos“ treneris Robertas Nekrašas tą aiškino jaunu savo auklėtinių amžiumi.

„Šeštadienį žengėme kokius penkis žingsnius į priekį, o sekmadienį, deja, atsitraukėme gal septynis atgal“, – „Norvelitos“ klubo interneto svetainei sakė R. Nekrašas. – Sekmadienio rungtynėse su spaudimu nesusitvarkė mūsų gynybos linija, buvo spragų ir užtvarose. Gaila, kad kai kuriose situacijose sužaidėme kaip jaunučiai prieš suaugusius vyrus“.

Šeštadienį „Etovis“ namuose 3-0 (25:10, 25:9, 25:16) nepaliko vilčių autsaiderei Vilniaus VGTU ekipai.

Kitose rungtynėse „Gargždų SC“ tinklininkai svečiuose 3-0 (25:13, 25:13, 26:24) įrodė pranašumą prieš VGTU studentus.

Pergalingai 2017 metus užbaigė Lietuvos moterų čempionato lyderės Vilniaus universiteto (VU) tinklininkės. Jos savo aikštėje 3-0 (26:24; 25:22; 25:19) nugalėjo kovingai rungtyniavusią Šalčininkų „Fortūnos“ ekipą.

„Fortūnos“ ekipa greitai atsitiesė po nesėkmės ir jau kitą dieną išvykoje 3-1 (23:25, 25:21, 25:22, 25:18) įveikė Gargždų SC klubą.

Turnyro lentelėje ekipoms sužaidus po skirtingą rungtynių skaičių pirmauja VU (15 tšk.). Antrąją vietą užima Vilniaus „SM Tauro-Claire-VTC“ (9 tšk.) ekipa, o po 6 taškus turi net trys komandos – Kauno „LSU-Dextera“, Gargždų SC ir „Fortūna“.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją