Turnyro A grupėje pirmą vietą gal kiek netikėtai užėmė Šiaulių „Klevo“ sportininkai, kurie 5:0 įveikė Vilniaus rajono SM auklėtinius ir sužaidė lygiosiomis 1:1 su Širvintų „Baltic Champs“ ekipa. Širvintiškiai Vilniaus rajono komandą nugalėjo tik 4:0 ir liko antri.

B grupėje abejas rungtynes laimėjo ir pirmą vietą užėmė „Žuvėdra-Tauras“. Ši ekipa 2:0 nugalėjo Vilniaus „Ardą-Rudaminą“ ir 3:2 palaužė Širvintų SM komandos pasipriešinimą. Pastarieji tokiu pat rezultatu 3:2 įveikė „Ardą-Rudaminą“ ir užėmė antrą vietą.

Netikėtai dramatiškai susiklostė rungtynės dėl šeštos vietos tarp Vilniaus rajono SM ir „Ardo-Rudaminos“. Pirmą kėlinį rajono atstovai laimėjo net 3:0, bet antrame labiau patyrę varžovai sugebėjo išlyginti rezultatą (3:3), o po to baudinių serijoje ir išplėšti pergalę (4:3).

Panašiu scenarijumi vyko ir mažo finalo rungtynės tarp dviejų Širvintų komandų. Jau 4 min. Širvintų SM išsiveržė į priekį 2:0, bet dar iki pertraukos „Baltic Champs“ sugebėjo išlyginti rezultatą. Trečią vietą šiai komandai atnešė Dominyko Varno 26 min. realizuotas mažasis kampinis.

Lemiamose rungtynėse dėl taurės kova vyko taip dramatiškai, tik nė vienai komandai nepavyko įgyti dviejų įvarčių persvaros. Pirmame kėlinyje du kartus pirmavo „Žuvėdra-Tauras“, bet „Klevas“ abu kartus išlygino rezultatą. Po pertraukos jau šiauliečiai 22 min. išsiveržė į priekį, bet 23 min. vilniečiai taip pat atsakė taikliu smūgiu ir rezultatas trečią kartą tapo lygus 3:3. Pagrindinis rungtynių laikas taip ir baigėsi, o baudinių serijoje pergalę rezultatu 2:0 šventė „Žuvėdra-Tauras“.

Po varžybų tradiciškai buvo apdovanotos ne tik komandos, bet ir jų geriausi žaidėjai. Šį kartą geriausiais savo ekipose buvo išrinkti Valentinas Jankevičius („Ardas-Rudamina“), Ernestas Daukševičius (Vilniaus r. SM), Povilas Pušklevičius (Širvintų SM), Dominykas Varnas („Baltic Champs“), Tadas Pabijanskas („Klevas“) ir Edvinas Stankevičius („Tauras-Žuvėdra“).

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją