Videotransliacijų internetu platforma viaplay.lt antradienį ir trečiadienį tiesiogiai rodys net 15 mačų. Ketverias rungtynes tiesiogiai transliuos „Viasat Sport Baltic“. Šis kanalas dar rodys dviejų mačų vaizdo įrašą. TV6 televizija pasiūlys „Arsenal“ ir PSG tiesioginę transliaciją.

Šie klubai jau užsitikrino kelialapį į atkrintamas varžybas, bet toliau kaunasi dėl pirmos vietos A grupėje. Pergalę švęsiantis klubas garantuos sau lyderio poziciją nepaisant paskutinio turo rungtynių. Ir „Arsenal“ ir PSG turi po 10 taškų. Pirmauja „kanonieriai“, nes turi geresnį įmuštų ir praleistų įvarčių santykį. Pirma Prancūzijos ir Anglijos milžinų akistata Paryžiuje baigėsi 1:1.

„Arsenal“ praėjusį savaitgalį Anglijos lygoje nukrito į ketvirtą vietą, bet nuo lyderio Londono „Chelsea“ atsilieka tik trimis taškais. Arsene‘o Wengero auklėtiniai pastarąsias dvejas rungtynes baigė lygiosiomis 1:1 su Londono „Tottenham Hotspur“ ir „Manchester United“.

PSG futbolininkai Prancūzijos čempionate užima tik trečią vietą. Jie turi tiek pat taškų kaip ir antroje pozicijoje esantis „Monaco“, o trimis daugiau sukaupė „Nice“. Paryžiaus ekipa savo šalies pirmenybėse dabar šventė tris pergales iš eilės.

Antradienį intriguojanti turėtų būti „Sevilla“ ir Italijos čempiono Turino „Juventus“ dvikova. Sevilijos komanda šį sezoną rungtyniauja puikiai. Ji yra H grupės lyderė. Dviem taškais mažiau surinko „Juventus“. Šių klubų rungtynėse Turine užfiksuotos nulinės lygiosios.

„Sevilla“ jau turi bilietą į kitą etapą. Jį įsigytų ir „Juventus“, jei antradienį triumfuotų varžovų arenoje. Šeimininkai pergalės atveju žemiau pirmos vietos nenukristų. Dėl traumos Sevilijoje aikštėje nepasirodys Turino klubo puolimo lyderis Gonzalo Higuainas.

Ispanijos lygoje „Sevilla“ užima aukštą trečią vietą. Ji dviem taškais atsilieka nuo „Barcelona“ klubo, šešiais nuo Madrido „Real“. „Juventus“ tvirtai pirmauja Italijos čempionate. Turino futbolininkai jau septyniais taškais lenkia „Roma“ ir „Milan“ ekipas.

Trečiadienį vietą atkrintamose varžybose gali užsitikrinti „Manchester City“ futbolininkai, kuriems išvykoje pakaktų lygiųjų su Menchengladbacho „Borussia“ ekipa. C grupėje šie klubai turi atitinkamai septynis ir keturis taškus. Net pralaimėjimas mažesniu nei keturių įvarčių skirtumu „miestiečiams“ paliktų gerus šansus žengti toliau. Mančesteryje šeimininkai sutriuškino varžovus 4:0.

Tiesioginių transliacijų tvarkaraštis per www.viaplay.lt:

Lapkričio 22 d. antradienis

18.50 val. Maskvos CSKA – Leverkuzeno „Bayer“ (ir per „Viasat Sport Baltic“);
21.35 val. „Sevilla“ – Turino „Juventus“ (ir per „Viasat Sport Baltic“);
21.40 val. Lisabonos „Sporting“ – Madrido „Real“;
21.40 val. Dortmundo „Borussia“ – Varšuvos „Legia“;
21.40 val. „Leicester City“ – „Brugge“;
21.40 val. „Monaco“ – Londono „Tottenham Hotspur“;
21.40 val. „Kobenhavn“ – „Porto“.

Lapkričio 23 d. trečiadienis

18.55 val. „Rostov“ – Miuncheno „Bayern“;
19.35 val. Stambulo „Besiktas“ – Lisabonos „Benfica“ (ir per „Viasat Sport Baltic“);
21.40 val. Menchengladbacho „Borussia“ – „Manchester City“ (ir per „Viasat Sport Baltic“);
21.40 val. Londono „Arsenal“ – Paryžiaus „Saint-Germain“ (ir per TV6);
21.40 val. Razgrado „Ludogorets“ – „Basel“;
21.40 val. Glazgo „Celtic“ – „Barcelona“;
21.40 val. „Napoli“ – Kijevo „Dinamo“;
21.40 val. Madrido „Atletico“ – Eindhoveno PSV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)