Nugalėjo britė Emily Kay (121 tšk.). Antrą vietą užėmė belgė Lotte Kopecky (120 tšk.), o trečią – baltarusė Tatjana Šarakova (119 tšk.). Pirmąsias dvi rungtis laimėjusi japonė Yumi Kajihara liko ketvirta (117 tšk.).

Daugiakovės varžybose dalyvavo 18 dviratininkių.

A. Trebaitė, kurią treniruoja Antanas Jakimavičius, pirmoje rungtyje – skreče (7,5 km; 30 ratų) – finišavo tik 16-a. Kaip žinoma, neseniai Aušrinė tapo Europos skrečo čempione. Antroje rungtyje – tempo lenktynėse – lietuvė užėmė septintą vietą ir bendrojoje įskaitoje pakilo į 11-ą poziciją.

Trečioje rungtyje – atkrintamosiose lenktynėse – A. Trebaitė buvo dešimta ir pakilo viena pozicija. Paskutinėje rungtyje – 20 km (80 ratų) grupinėse lenktynėse su aštuoniais tarpiniais finišais – Lietuvos atstovė pelnė 20 taškų (su keturiomis varžovėmis tarp šešto ir septinto tarpinių finišų aplenkė kitas dviratininkes ratu), tačiau tai nepadėjo jai pakilti aukščiau dešimtos vietos.

Pirmajame pasaulio taurės varžybų etape Simona Krupeckaitė iškovojo du aukso medalius (keirine ir sprinte), o Vasilijus Lendelis pelnė sidabrą (keirine).

Antrasis pasaulio taurės varžybų etapas iš keturių vyks lapkričio 11-13 dienomis Apeldorne (Nyderlandai). Ten iš Lietuvos atstovų turėtų dalyvauti A. Trebaitė, Miglė Marozaitė, Olivija Baleišytė, V. Lendelis ir Svajūnas Jonauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)