Konfliktas tarp 35-erių Z. Ibrahimovičiaus ir aštuoneriais metais jaunesnio S. Kjaero kilo pirmajam kėliniui įpusėjus, netrukus po to, kai Mančesterio žvaigždė žengė į aikštelę pakeitęs traumuotą Paulį Pogba.

Futbolininkai susikibo greta šoninės linijos, kai S. Kjaeras pabandė sutrukdyti Z. Ibrahimovičiui pribėgti prie kamuolio, kuris, dano nuomone, aikštelę paliko nuo „Manchester United“ futbolininko.

Tokio akibrokšto nelaukęs Z. Ibrahimovičius čiupo varžovui už gerklės, o beįsiplieskiantį rimtesnį konfliktą nutraukė greta stovėjęs pagalbinis arbitras.

Nors aikštės arbitras į šį incidentą pažiūrėjo pro pirštus ir jokio įspėjimo Z. Ibrahimovičiui neskyrė, britų spauda skelbia, jog UEFA žada atkreipti dėmesį į įvykį Stambule ir švedui gali skirti diskvalifikacinė arba piniginė nuobauda.

Pastaruoju metu Jose Mourinho komandos gretose Z. Ibrahimovičius nespindi, todėl jo nuotaika tikrai nėra pati geriausia. Jis įmušė tik 1 įvartį per paskutines 11 ekipos rungtynių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)