Videotransliacijų internetu platforma www.viaplay.lt tiesiogiai rodys net septynerias rungtynes. Kanalas „Viasat Sport Baltic“ žiūrovams pasiūlys penkias tiesiogines transliacijas.

23 taškus surinkę „Arsenal“ futbolininkai kartu su „Manchester City“ ir „Liverpool“ pirmauja čempionate. 20 taškų turintys „Spurs“ užima penktą vietą. „Kanonieriai“ Anglijos pirmenybėse jau nepralaimi devynerių rungtynių iš eilės – septynios pergalės ir dvejos lygiosios. Įspūdingai žaidęs „Tottenham Hotspur“ dabar sumažino apsukas ir tris paskutines dvikovas baigė lygiosiomis.

Tiesa, tarpusavio akistatose dvejus metus geriau sekasi „Spurs“ komandai, kuri iš keturių derbių „Arsenal“ ekipai nepralaimėjo nė karto – viena pergalė ir trejos lygiosios. Visuose tuose mačuose „Spurs“ klubui dirigavo Mauricio Pochettino. Jei „Tottenham Hotspur“ ir šįsyk nesuklups, tai bus šios komandos trenerių rekordas kovojant su „Arsenal“.

Iš viso „Premier“ lygoje „Arsenal“ Šiaurės Londono derbį laimėjo 18 kartų, 20 mačų baigėsi taikiai, 10 sykių triumfavo „Spurs“ futbolininkai.

Šeštadienį dėmesį prikaustys Londono „Chelsea“ ir Liverpulio „Everton“ mūšis. „Aristokratai“ po keturių pergalių iš eilės pakilo į ketvirtąją poziciją – 22 taškai. Keturiais mažiau sukaupęs „Everton“ žengia šeštas.

Antonio Conte‘s auklėtiniai pastaruosiuose keturiuose lygos mačuose pelnė 11 įvarčių ir nepraleido nė vieno. Pernai per dešimt turų Londono ekipa buvo surinkusi dvigubai mažiau taškų – 11.

„Stamford Bridge“ stadione „Everton“ prieš „Chelsea“ nelaimėjo 21 dvikovos iš eilės. Pastarąjį kartą „irisai“ čia varžovus nugalėjo lygiai prieš 12 metų. Per visą lygos istoriją „Chelsea“ klubas „Everton“ nugalėjo 22 kartus, 9 sykius patyrė nesėkmę, 17-oje dvikovų užfiksuotos lygiosios.

Šį sezoną blizgantis „Chelsea“ puolėjas Diego Costa su „Everton“ žaidė trejas rungtynes ir jose įmušė tris įvarčius.

Tiesioginių transliacijų per www.viaplay.lt tvarkaraštis:

Lapkričio 5 diena

16.55 val. „Manchester City“ – „Middlesbrough“ (ir „Viasat Sport Baltic“)
19.25 val. „Chelsea“ – „Everton“ (ir „Viasat Sport Baltic“)

Lapkričio 6 diena

13.55 val. „Arsenal“ – „Tottenham Hotspur“ (ir „Viasat Sport Baltic“)
16.10 val. „Liverpool“ – „Watford“ (ir „Viasat Sport Baltic“),
16.10 val. „Hull City“ – „Southampton“
16.55 val. „Swansea“ – „Manchester United“
18.25 val. „Leicester City“ – „West Bromwich Albion“ (ir „Viasat Sport Baltic“)

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją