K. Nishikori iškovojo nesunkią pergalę prieš serbą Dušaną Lajovičių rezultatu 7:5, 6:1. Japonas Bazelyje siekia savo antrojo sezono titulo, nes vasario mėnesį triumfavo „Memphis Open“ turnyre.

Japonijos tenisininkas prieš penkerius metus Šveicarijoje nugalėjo Novaką Djokovičių, tačiau to trofėjui buvo negana. Varžybų finale jis pralaimėjo Rogeriui Federeriui. Antrame etape K. Nishikori susitiks su Nicolaso Mahuto ir Paolo Lorenzio dvikovos nugalėtoju.

Itin pavojingą varžovą pirmame etape gavęs M. Čiličius su savo užduotimi susitvarkė užtikrintai. Kroatas 6:4, 6:2 įveikė Michailą Južną.

12-oji pasaulio raketė vis dar kovoja dėl vietos baigiamajame sezono turnyre Londone. Jame jau tikrai nedalyvaus Rafaelis Nadalis, o iki devintoje vietoje esančio Tomašo Berdycho jam trūksta 290 reitingo taškų.

Pirmadienį taip pat pergalę pasiekė ir Federico Delbonisas, kuris nugalėjo Andrejų Kuznecovą 6:4, 6:4. Antrame etape išvysime ir amerikietį Donaldą Youngą. Jis 6:4, 6:2 įveikė Ilją Marčenką.

Už pergalę pirmame „Swiss Indoors Basel“ etape tenisininkams atitenka po 45-is ATP reitingo taškus ir 22 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją