M. Fordas sportininku svajojo būti nuo mažų dienų. Nusprendęs, kad labiausiai jį traukia kriketas, vaikinas ėmė lankyti šio sporto šakos treniruotes, svajojo žaisti Anglijos rinktinėje, tačiau kelią link svajonės jam užkirto trauma. Kurį laiką pasiblaškęs be vietos, Martynas save atrado kitame amplua – jis tapo visišku kūno rengybos fanatiku ir per 10 metų pasikeitė tiesiog neatpažįstamai.

Liekną vaikiną teprimena vien tik nuotraukų albumai.

Dabar M. Fordas atrodo taip, kad jį išvydę gatvėje atsisuka beveik visi be išimties. Įspūdį didina ne tik brito raumenys, bet ir jo ūgis – 203 cm. Įspūdingai atrodantis britas jau yra nusifilmavęs keliuose kino filmuose, o netrukus jį bus galima išvysti Scotto Manno juostoje „Final Score“, kur jis nusifilmavo kartu su Pierce‘u Brosnanu, Dave‘u Bautista ir kitais aktoriais – kine M. Fordas atlieka specialiųjų pajėgų kario vaidmenį.

Galingas M. Fordo kūnas jau patraukė daugybės žmonių dėmesį socialiniuose tinkluose. Šiuo metu jo „Instagram“ paskyra turi beveik 430 tūkst. sekėjų, o galiūnas su jais mielai dalijasi įspūdingai atrodančiomis savo nuotraukomis, demonstruoja raumenis, kelia treniruočių salėje vykstančių pratybų fotografijas ir neslepia kitų įdomių savo gyvenimo faktų.

Per savaitę vien savo paties maistui M. Fordas išleidžia apie 250 svarų. Jis valgo 6 kartus per dieną, o didžiąją jo raciono dalį sudaro daug baltymų turintis maistas – kiaušiniai, vištiena, kalakutienos krūtinėlė, žuvis, steikas. Taip pat M. Fordas mielai vartoja ryžius, saldžiąsias bulves, įvairias daržoves.

„Aš buvau nugrimzdęs į depresiją po žinios, kad nebegalėsiu žaisti kriketo. Maniau, kad mano svajonės žlugo, tačiau atradau kitą kelią. Užsukęs į sporto salę tapau kitu žmogumi ir tai man suteikė naujų galimybių. Kiekvienas turi siekti savo tikslo ir nekreipti dėmesį į piktavalių šnekas, atsiribojimas nuo blogų žmonių – vienas svarbiausių gyvenimo žingsnių“, – sako pats M. Fordas.

Įdomu tai, kad galingai atrodantis M. Fordas yra švelnus tėtis – internete galima išvysti jo nuotraukų, kur milžinas įsiamžinęs kartu su savo dukra.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)