Velykalnio bendruomenė džiaugiasi, jog įgyta ilgametė patirtis leido jiems žengti didžiulį žingsnį ir Rokiškyje suorganizuoti didelio masto renginį, kuris taps vasaros pradžios akcentu.

Velykalnio bendruomenės pirmininkas Stasys Mekšėnas pabrėžė, jog kiekvienais metais į Rokiškį yra pritraukiama vis daugiau profesionalių sportininkų, sporto mėgėjų ir tinklinio fanų. Šiose varžybose žada dalyvauti per 100 komandų ir daugiau nei 200 sportininkų. Turnyre taip pat varžysis Rokiškio kūno kultūros ir sporto centro jaunieji tinklininkai.

Renginio dalyvių ir žiūrovų laukia įtemptos varžybos, sportinis azartas ir puikūs įspūdžiai. Tinklinio aistruolius net tris dienas stebins profesionalios ir mėgėjų komandos iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Rusijos ir Baltarusijos.

Prie varžybų organizavimo prisideda ir Rokiškio neformali jaunimo savanorių grupė, kuriai vadovauja Joana Jazdauskaitė. Dėka partnerių ir bendruomenės pastangų, apleista teritorija tapo Rokiškio miesto traukos centru ir besivystančia laisvalaikio oaze po atviru dangumi.

Tinklinio turnyro organizatoriai kviečia atvykti į varžybas pasidžiaugti aplinka, aktyviu laisvalaikiu bei paskelbti mieste tinklinio turnyro karštinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją