Tačiau antradienį iš „Real“ stovyklos atskriejo žinia, kelianti nerimą visiems klubo gerbėjams: traumą patyrė komandos lyderis portugalas Cristiano Ronaldo. Nėra aišku, ar jis galės dalyvauti finalo rungtynėse artėjantį šeštadienį.

C. Ronaldo dė kairės šlaunies skausmų nebaigė antradienio treniruotės. Portugalas susižeidė po susidūrimo su ekipos draugais gynėju Dani Carvajaliu ir antru vartininku Kiko Casilla. Fizinio rengimo treneris ir medikai nusprendė, kad C. Ronaldo neturėtų tęsti pratybų.

Pasak britų leidinio „The Mirror“, C. Ronaldo nebaigė jau trečios treniruotės iš eilės.

Ta pati traumą puolėją kankina jau mėnesį, kai jis susižeidė per Ispanijos čempionato rungtynes su „Villarreal“ klubu.

Cristiano se retira del entrenamiento, mosqueado y después de un golpe. pic.twitter.com/3lc6Xp7kfc
— Eleonora Giovio (@elegiovio) May 24, 2016

Jei C. Ronaldo trauma rimta, tai būtų rimtas smūgis Zinedine'ui Zidane'ui ir visai „Real“ kariaunai prieš artėjantį mūšį „San Siro“ stadione prieš „Atletico“ klubą.

31-erių metų C. Ronaldo šį sezoną pelnė 51 įvartį ir atliko 15 rezultatyvių perdavimų. Portugalo dubleriai Jese Rodriguezas ar Lucas Vazquezas neturi tiek patirties, kiek madridiečių žvaigždė.

C. Ronaldo netektį kažkiek galėtų užpildyti Jamesas Rodriguezas ar Isco.

Futbolo specialistai teigia, kad „Los Blancos“ yra ypač galingi ir pavojingi, kai kartu rungtyniauja C. Ronaldo, Karimas Benzema ir Garethas Bale'as.

UEFA Čempionų lyga yra prestižiškiausias Europos futbolo klubų turnyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)