„United“ ekipą FA taurę laimėjo 12-ą kartą klubo istorijoje ir pagal šį pasiekimą pavijo rekordininkus Londono „Arsenal“ futbolininkus.

Tuo metu „Crystal Palace“ komanda FA taurės turnyre žaidė antrą kartą – 1990-aisiais finalinį mūšį bendru dviejų mačų rezultatu 3:4 (3:3 ir 0:1) pralaimėjo būtent „United“ klubui.

Mančesterio klubas jau pasibaigusiame „Premier“ lygojos sezone užėmė tik penktą vietą ir į UEFA Čempionų lygą nepateko, bet sugebėjo iškovoti garantuotą vietą Europos lygoje.

Būtent dėl šios priežasties FA taurės finale suklupę „Crystal Palace“ futbolininkai sulaukė dovanėlės. Vos 15-liktoje vietoje nacionalinėse pirmenybėse likę žaidėjai galės kovoti dėl vietos Europos lygoje – už patekimą į finalą jų kišenėje atsirado bilietas į trečiąjį kvalifikacinį etapą.

Rezultatas:

Crystal Palace 1 – 2 Manchester United
78' [1 – 0] Jason Puncheon
81' [1 – 1] Juan Mata
105' Chris Smalling („Man United“) gavo raudoną kortelę – antra geltona
110' [1 – 2] Jesse Lingard

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)