Prieš savaitę Mančesteryje rungtynės baigėsi be įvarčių 0:0, o futbolas tikrai nebuvo gražus žiūrovo akiai.

Madride bent vieną įvartį būtinai išvysime, nes, jei pagrindinis laikas vėl baigsis 0:0, tai bus pratęsimas, o vėliau – gal ir 11 metrų baudinių serija. O tai visada įdomi loterija.

Pirmoje dvikovoje nebuvo traumuoto madridiečių lyderio Cristiano Ronaldo, o dabar skelbiama, kad atsakomoms rungtynėms jis jau pasirengęs 100 procentų. Jau vien todėl futbolas turėtų būti įdomesnis, o aikštės šeimininkams portugalas tikrai suteiks solidumo puolime. Jis ir pats moka susikurti momentą įvarčiui, ir gali pasinaudoti aukštos klasės partnerių perdavimais.

Tiesa, pasak „Real“ trenerio Zinedine'o Zidane'o, aikštėje tikrai nebus Karimo Benzema ir Casimiro. Anglijos ekipai tikrai neatstovaus Davidas Silva, o Yaya Toure galimybės žaisti neaiškios. Jis atskrido į Ispaniją ir treniravosi su komanda.

Specialistai spėja, kad „Real“ klubas daug ir gausiomis pajėgomis atakuos, o svečiai iš Mančesterio stengsis patikimai gintis („autobuso“ į vartus veikiausiai nestatys) ir pavojingai kontratakuoti (daugiau negu 2-3 žaidėjais). Anglų ekipa gynyboje bus priversta dažnai prasižengti, o standartines situacijas madridiečiai realizuoti moka. Ypač savo aikštėje. Beje, nuo šių pražangų šiurkštumo priklauso ar „Manchester city“ rungtynes baigs 11 prieš 11. Kiekybinis pranašumas gali tapti svarbiu faktoriumi.

Mačui teisėjaus Damiras Skomina (Slovėnija).

Rungtynės

Madrido „Real“ (Ispanija) – „Manchester City“ (Anglija). Madridas, „Santiago Bernabeu“ stadionas. 21.45 val. (Lietuvos laiku). Pirmas mačas 0:0.

Šios pusfinalio poros nugalėtojo turnyro finale laukia Madrido „Atletico“ komanda.

Čempionų lyga - prestižiškiausias Europos futbolo klubų turnyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)