Į finalus nepateko praėjusių metų čempionės Vilniaus universiteto studentės. Daug kam netikėtumą pateikė jaunosios sporto mokyklos „Tauras“ auklėtinės, kurių net dvi komandos kovos dėl čempionių titulo. Kovingai nusiteikusios čempionato senbuvės ir daugkartinės prizininkės „Laimos“ ir praėjusių metų sidabro medalių laimėtojos Mykolo Riomerio universiteto tinklininkės.

Vyrų C lygoje praėjusiais metais iškovotą čempionų vardą bandys apginti SM „Tauro“ tinklininkai. Kaip ir kasmet į finalus pateko „Centras“, „Aitvaras“ ir čempionato debiutantai „Western Union“ komanda.

Dėl nugalėtojo vardo vyrų B lygoje kovos visai naujas finalo ketvertas: „Polonia“ „Eisas“, „Bad News“, ir „United“ komandos.

Vyrų A lygoje, kaip ir tikėtasi, į finalus pateko „Norvelita“, kurios gretose žaidžia praėjusio sezono Lietuvos čempionai O. Čebialis ir A. Gaidys, šio sezono vyrų tinklinio čempionato B pogrupio bronziniai prizininkai jaunieji FV/SM „Tauro“ tinklininkai, Lietuvos aukščiausioje lygoje žaidžianti VGTU studentų komanda ir lygos debiutantai ambicingi „Uraganas“ tinklininkai.

Visos finalo ketverto dalyvės džiaugsis žurnalo „Laima“ įsteigtais prizais, vyrų lygų komandos bus apdovanotos ispanų gamintojo JOMA prizais.

Varžybų pradžia šeštadienį (kovo 19 d.) ir sekmadienį (kovo 20 d.) nuo 9.30 val. Nugalėtojų apdovanojimai sekmadienį (kovo 20 d.) 17.00 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją