Šių metų sausio 1-ąją Madrido policija užfiksavo 200 km per valandą greičiu keliu skriejantį „Audi R-8“ markės automobilį. Pradžioje raginimams sustoti vairuotojas nepakluso, jį sustabdyti pareigūnams pavyko tik prie saugos užtvaros, greta „Real“ treniruočių centro.

Paaiškėjo, kad už automobilio vairo sėdėjo ir greičio pedalą nevaržomai spaudė J. Rodriguezas. Pareigūnams jis paaiškino nesustojęs, nes bijojęs tapti apiplėšimo auka – neva atvejai, kai plėšikai apsimeta policijos pareigūnais, yra įprasti jo gimtojoje Kolumbijoje.

Visgi teismas futbolininko nepasigailėjo. Kaip skelbia ispanų portalas ABC, J. Rodriguezui už nepaklusimą pareigūnams skirta maksimali – 10 400 eurų bauda. Už greičio viršijimą futbolininkas turėtų būti nubaustas atskirai.

Pažymėtina, kad tai nėra vienintelė J. Rodriguezo problema Madride. Ispanų žiniasklaida skelbia, kad „Real“ rimtai domisi galimybe atsisveikinti su kolumbiečiu vasaros transferų rinkoje. Tai pat informuojama apie galimą saugo Isco pardavimą – vienas iš šių dviejų futbolininkų tikrai turėtų palikti „Real“ stovyklą.

J. Rodriguezas nuo šio sezono pradžios nedemonstruoja tokios formos, kokios iš jo tikėjosi klubas, jo treneriai ir fanai. Jam nepavyko rasti bendros kalbos su buvusiu ekipos treneriu Rafaeliu Benitezu, dėl to aikštėje futbolininko žaidimo laikas gerokai sumažėjo. Klubas buvo šokiruotas ir dėl kolumbiečio prašymo padidinti jam algą iki Sergio Ramoso ir Garetho Bale'o uždirbamų pinigų sumos.

J. Rodriguezo sustabdymo akimirka: