Jau aiškūs pirmi Lietuvos kovotojai, pasirodysiantys didžiajame ringe. Tai – Sergejus Maslobojevas, Karolis Liukaitis, Igoris Osininas, Tomas Pakutinskas, Teodoras Aukštuolis, Henrikas Vikšraitis ir Martynas Jasiūnas. Viena iš staigmenų – į didįjį ringą po metų pertraukos grįžtantis Ignas Barysas.

Rudens turnyre aistruolių palankumą iškovojęs ir „Grand Prix“ laimėjęs lietuvis Julius Mocka, kovo 19 d. į ringą lips ir grumsis dėl KOK čempiono diržo. J. Mockos būsimas priešininkas – sporto gerbėjams puikiai pažįstamas Vladimiras Tokas iš Vokietijos.

25–erių V. Tokas iš tiesų vertas vadintis vienu stipriausių Vokietijos kovotojų. Jo sąskaitoje - 59 profesionalios kovos, 47 pergalės ir 16 jų - 16 nokautais.

Lietuvio neišgąsdino priešininko patirtis ir profesionalumas.

„Negaliu tiesiog užmigti „ant vienos pergalės“. Rudens kovos buvo tikrai sunkios ir laimėtas „Grand Prix“ titulas man labai svarbus, bet tai nereiškia, kad dabar galiu sau nuleisti kartelę, stoti į ringą prieš silpnesnius priešininkus arba dar blogiau – daryti pertrauką. V. Tokas gerai pažįstamas kovų pasaulyje, ne kartą mačiau jį kovojant. „Labai agresyvus“ – geriausias būtų jo apibūdinimas“, - sakė J. Mocka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)